نماد سایت دریای شرق

پاناکوتا زعفرانی : طرز تهیه دسر خوشمزه و آسان خانگی + نکات کلیدی

پاناکوتا زعفرانی

شیر و شکر و زعفران رو میزاریم رو شعله تا بجوشه. بعد اینکه جوشید گلاب رو اضافه و شعله رو خاموش میکنیم پودر ژلاتین و با کمی آب مخلوط میکنیم و میزاریمش رو بخار کتری

آموزش دسر پاناکوتا زعفرانی خوشمزه و آسان خانگی :

مواد مورد نیاز:

دستور و طرز تهیه پاناکوتا زعفرانی:

شیر و شکر و زعفران رو میزاریم رو شعله تا بجوشه. بعد اینکه جوشید گلاب رو اضافه و شعله رو خاموش میکنیم پودر ژلاتین و با کمی آب مخلوط میکنیم و میزاریمش رو بخار کتری بعد اینکه کاملا رقیق شد یک ملاقه از شیرمون رو برداشته و میریزم روی ژلاتین و بخوبی مخلوط میکنیم. حالا به شیر اضافه میکنیم. میزاریمشون کنار تا خنک بشه. خامه رو کمی با همزن میزنیم بعد به مواد قبلی اضافه میکنیم. قالب رو چرب میکنیم و مواد دسر رو توش میریزیم. ۸ ساعت میزاریمش داخل یخچال تا پاناکوتا زعفرانی بخوبی ببنده. بعد این مدت میتونید داخل ظرف سرو اصلی برگردونید.


نکته: اگه نمیخواید دسر رو داخل قالب بریزید میتونید مقدار پودرژلاتین رو به دو ق غ تغییر بدید که اتفاقا خوشمزه تر هم میشه.

خروج از نسخه موبایل