نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه سرکه سیب خانگی و آسان و خوشمزه + نکات کلیدی

طرز تهیه سرکه سیب

حالا سیب‌ های برش خورده را درون دبه پلاستیکی بریزید و بگذارید حدود یک چهارم از سر دبه خالی بماند. حالا نان سنگک را روی سیب‌ ها بگذارید. نان سنگک به تخمیر سیب‌ها

آموزش و طرز تهیه سرکه سیب خوشمزه و آسان خانگی :

مواد مورد نیاز:

دستور طرز تهیه سرکه سیب خانگی :

سیب‌ها را خوب بشویید و هسته و دمش را بگیرید و به چهار قسمت برش بزنید.
حالا سیب‌ های برش خورده را درون دبه پلاستیکی بریزید و بگذارید حدود یک چهارم از سر دبه خالی بماند. حالا نان سنگک را روی سیب‌ ها بگذارید. نان سنگک به تخمیر سیب‌ها کمک می‌کند. دبه را برای 4 تا 5 ماه در جای گرم بگذارید. بعد از این مدت نان را از روی سیب‌ها بردارید و سیب‌ ها ی له شده را صاف کنید. بعد از 15 روز سرکه را مصرف کنید. توجه داشته باشید اگر می‌خواهید سرکه سیب زود تر عمل بیاید می‌توانید سیب ها را قبل از ریختن درون دبه چرخ کنید تا به شکل پوره در بیاید.

روشی که من انجام دادم مشابه همین فقط به جای استفاده از نان سنگگ از یک الی دو قاشق چایخوری مایه خمیر استفاده کردم
مایه خمیر به فرایند ترشیدگی سیب ها کمک میکند

خروج از نسخه موبایل