آموزش پخت و طرز تهیه کاسترول بادمجان خونگی و خوشمزه :
من با دستور خانم صرافها در به خانه بر میگردیم
مواد مورد نیاز:
- شیر یا آب یک پیمانه
- شکر یک قاشق سوپخوری
- آرد حدود چهار پیمانه … من سه پیمانه زدم
- نمک کمی
- روغن یا کره نصف پیمانه
- بیکینگ پودر دو قاشق چایخوری
مواد داخل خمیر:
- بادمجان یک و نیم عدد
- گوشت چرخکرده 500 گرم
- پیاز دو عدد
- فلفل دلمه ای دو عدد
- رب 3_ 4 قاشق غذاخوری
- پنیر پیتزا 300 گرم
- زرده تخم مرغ برای رومال
دستور پخت و طرز تهیه کاسترول بادمجان :
آب یا شیر را با نمک و شکر و روغن مخلوط میکنیم آرد و بیکینگ پودر را کم کم اضافه میکنیم تا به دست نچسبد . دقت کنید آرد اضافی نزنید. خمیر را استراحت میدیم تا حجمش دو برابر بشه
تلخی بادمجان را میگیریم و حلقه حلقه کرده سرخ میکنیم پیاز داغ و گوشت را تفت میدهیم و اودیه و رب میزنیم از روی حرارت برمیداریم و فلفل دلمه ای میزنیم
خمیر را دو قسمت میکنیم . یک قسمت رو روی سطح آرد پاشی شده به صورت بیضی یا هر شکل دلخواه در میاریم و به سینی فر انتقال میدیم روی خمیر کمی پنیر پیتزا میریزیم بعد بادمجان، پنیر، گوشت و….
کمی از خمیر دوم رو برای تزیین نگه میداریم و بقیه رو باز میکنیم ، روی مواد میندازیم و لبه ها رو میچسبونیم روی خمیر رو تزیین میکنیم و رومال زرده تخم مرغ و زعفران زده 45_50 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 میذاریم