نماد سایت دریای شرق

کاسترول بادمجان : طرز تهیه غذای خوشمزه و آسان خونگی + نکات کلیدی

کاسترول بادمجان

آب یا شیر را با نمک و شکر و روغن مخلوط میکنیم آرد و بیکینگ پودر را کم کم اضافه میکنیم تا به دست نچسبد . دقت کنید آرد اضافی نزنید. خمیر را استراحت میدیم تا حجمش دو برابر بشه

آموزش پخت و طرز تهیه کاسترول بادمجان خونگی و خوشمزه :

من با دستور خانم صرافها در به خانه بر میگردیم

مواد مورد نیاز:

مواد داخل خمیر:

دستور پخت و طرز تهیه کاسترول بادمجان :

آب یا شیر را با نمک و شکر و روغن مخلوط میکنیم آرد و بیکینگ پودر را کم کم اضافه میکنیم تا به دست نچسبد . دقت کنید آرد اضافی نزنید. خمیر را استراحت میدیم تا حجمش دو برابر بشه

تلخی بادمجان را میگیریم و حلقه حلقه کرده سرخ میکنیم پیاز داغ و گوشت را تفت میدهیم و اودیه و رب میزنیم از روی حرارت برمیداریم و فلفل دلمه ای میزنیم
خمیر را دو قسمت میکنیم . یک قسمت رو روی سطح آرد پاشی شده به صورت بیضی یا هر شکل دلخواه در میاریم و به سینی فر انتقال میدیم روی خمیر کمی پنیر پیتزا میریزیم بعد بادمجان، پنیر، گوشت و….


کمی از خمیر دوم رو برای تزیین نگه میداریم و بقیه رو باز میکنیم ، روی مواد میندازیم و لبه ها رو میچسبونیم روی خمیر رو تزیین میکنیم و رومال زرده تخم مرغ و زعفران زده 45_50 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 میذاریم

خروج از نسخه موبایل