نماد سایت دریای شرق

مربای گل محمدی : طرز تهیه مربا خوشمزه و آسان خانگی +‌نکات کلیدی

مربای گل محمدی

ابتدا گلبرگ ها را از گل جدا میکنیم (ما به اصطلاح میگیم خندان میکنیم ) سپس آنها را در سبدی می ریزیم و میشوییم باید مواظب باشیم که فشار آب زیاد نباشد چون گلبرگ ها ضربه می بینند.

آموزش و طرز تهیه مربای گل محمدی خوشگل و خوشمزه خونگی:

مواد مورد نیاز:

گل محمدی تازه ………………… نیم کیلو

شکر ……….. یک کیلو (حدود 4.5 پیمانه)

جوهر لیمو…………… یک قاشق مربا خوری

آموزش و طرز تهیه مربای گل محمدی :

ابتدا گلبرگ ها را از گل جدا میکنیم (ما به اصطلاح میگیم خندان میکنیم ) سپس آنها را در سبدی می ریزیم و میشوییم باید مواظب باشیم که فشار آب زیاد نباشد چون گلبرگ ها ضربه می بینند.
سپس در یک قابلمه 3 پیمانه آب و شکر را ریخته و می گذاریم تا شکر بجوشد و شربت به قوام آید.
بعد گلبرگ ها را درون شربت ریخته و در همان لحظه جوهر لیمو را اضافه می کنیم و می گذاریم حدود 5 دقیقه بجوشد
در مرحله بعدی دم کنی را روی قابلمه گذاشته و حدود 2 الی 3 ساعت می گذاریم تا گلبرگ ها خوب دم بکشد و شربت خوب به خورد گلبرگ ها برود.
مربای ما حاضر است.

نکات مهم :

نیازی به اضافه کردن رنگ خوراکی به مربا نیست زمانی که جوهر لیمو را اضافه می کنیم خود بخود رنگ گل تجزیه شده و رنگ زیبا و طبیعی به مربا می دهد
در هنگام خرید گل بهتر است نوع مخملی و قرمزمتمایل به بنفش را که کیفیت بهتری دارد انتخاب کنید
شربت ما زمانی قوام آمده است که اگر مقدار کمی از آن را در یک بشقاب کوچک یا نعلبکی بریزیم شیره به آسانی و روان حرکت نکند
اگر جوهر لیمو در دسترس نداشتید از یک قاشق غذاخوری آبلیمو استفاده کنید


لازم نیست از گلاب استفاده کنید چون گل محمدی خود عطر و بوی کافی به مربا می دهد
این مربا با کره گیاهی خیلی خوشمزه میشود در ضمن اگر می خواهید شکل گلبرگ ها حفظ شود باید مربا را نجوشانید و به مدت طولانی دم بگذارید و هم اینکه شربتش بیش از حد قوام آمده باشد که با گل خشک بیشتر جواب می دهد.

خروج از نسخه موبایل