آموزش پخت و طرز تهیه میرزا قاسمی خوشمزه و اسان و سنتی خونگی:
مواد مورد نیاز:
- بادمجان 4 عدد
- گوجه 2 عدد
- سیر 4 حبه
- تخم مرغ 2 عدد
دستور پخت و طرز تهیه میرزا قاسمی :
بادمجون ها رو کبابی و بعد پوستشو میگیریم و سر بادمجون ها رو جدا و ساطوری میکنیم.
پوست گوجه فرنگی و گرفته و رنده میکنیم.
سیر کوبیده و داخل روغن خیلی کم تفت میدیم کمی نمک و زردچوبه میزنیم سپس گوجه رنده شده رو اضافه و کمی تفت میدیم بادمجون ساطوری هم مخلوط میکنیم در تابه رو میزاریم تا آبش کشیده بشه و به روغن بیفته نمکشو میزان میکنیم و در تابه جدا دو تا تخم مرغ و شکسته و مخلوط میکنیم تا سرخ بشه و بعد تخم مرغ و به مواد قبلی اضافه میکنیم و آماده سرو. رب گوجه هم سلیقه ایه.