نماد سایت دریای شرق

چیکن استروگانف : طرز تهیه غذای خوشمزه و آسان خانگی + نکات

چیکن استروگانف

فیله مرغ یا سینه مرغ را به صورت خلالی برش میزنیم پیاز را ریز خورد میکنیم و تو تابه حرارتش میدیم تا سبک بشه اما دقت کنید ما پیاز داغ نمیخایم . پیاز رو که سبک کردیم و بهش خلال مرغ رو

آموزش و طرز تهیه چیکن استروگانف خوشمزه و آسان در خانه :

دستور پخت و طرز تهیه چیکن استروگانف:

فیله مرغ یا سینه مرغ را به صورت خلالی برش میزنیم پیاز را ریز خورد میکنیم و تو تابه حرارتش میدیم تا سبک بشه اما دقت کنید ما پیاز داغ نمیخایم . پیاز رو که سبک کردیم و بهش خلال مرغ رو اضافه میکنیم و تفت میدیم تا مرغ ها کمی تفت بخوره و بپزه بعد یه عالمه قارچ رو هم خلالی خورد میکنیم و بهش یه کمی آبلیمو میزنیم تا سیاه نشه .

قارچ رو اضافه میکنیم و با حرارت بالا تفت میدیم حالا باید سس بشامل یا همون سس سفید رو درست میکنیم دو قاشق غذاخوری آرد رو تو تابه رو مرغ ها میریزیم و پنجاه گرم کره میزنیم و کمی تفت میدیم و بعد بهش یک لیوان شیر میزنیم و هم میزنیم و نمک و فلفل رو اندازه میکنیم . بعد هم بهش خامه میزنیم . من پاکت خامه رو میارم و تا اندازه دلخواهم که سفید شد دیگه نمی ریزم . بعد یه قل که زد برش میدارم . روش رو با چیپس خلالی تزیین می‌کنیم . اگر خودتون میخاین سیب زمینی سرخ کنید باید رنده بشه و بعد سرخ شه

بعضی ها به جای شیر سس سفید خامه میزنن منتها من چون نمیخام اونقدر سنگین بشه خامه رو آخر سر می ریزم
این غذا حالت خوراک داره و غلظتش دست خودتونه و با نون سرو میشه .
میزان سس بشامل به میزان موادتون بستگی داره…

خروج از نسخه موبایل