نماد سایت دریای شرق

فالوده شیرازی : طرز تهیه فالوده خوشمزه و آسان خانگی + نکات

فالوده شیرازی

 اول بریم شهد رو درست کنیم. شکر و آب رو میذاریم روی حرارت تا شکر حل بشه. وقتی یه قل زد گلاب رو بهش اضافه میکنیم و میذاریم سرد بشه. میذاریم داخل فریزر به مدت ده تا ۱۲ ساعت.

آموزش و طرز تهیه فالوده شیرازی سنتی خوشمزه :

مواد مورد نیاز:

آموزش و طرز تهیه فالوده شیرازی :

 اول بریم شهد رو درست کنیم. شکر و آب رو میذاریم روی حرارت تا شکر حل بشه. وقتی یه قل زد گلاب رو بهش اضافه میکنیم و میذاریم سرد بشه. میذاریم داخل فریزر به مدت ده تا ۱۲ ساعت. اگر داخل کاسه ی استیل بریزید زودتر یخ میزنه. بعد از اینکه شهد سفت شد داخل قابلمه ای آب رو به جوش میاریم رشته ها رو میریزیم داخلش، ده دقیقه بجوشه.
بعد آبکشی میکنیم روشو آب سرد میریزیم. داخل کاسه ای مقداری آب و یخ میریزیم و سبد رو داخلش قرار میدیدم، پنج دقیقه بمونه کافیه.


حالا شهد رو از فریزر خارج میکنیم، با قاشق به صورت پوره درمیاریم. حالا یه لایه رشته یه لایه پوره میریزیم تا تمام مواد تموم بشه. دوباره برای دو ساعت میذاریم فریزر ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

خروج از نسخه موبایل