نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه میرزا قاسمی : دستور پخت غذای خوشمزه و سنتی ایرانی + نکات

طرز تهیه میرزا قاسمی

بادمجون ها رو کبابی و بعد پوستشو میگیریم و سر بادمجون ها رو جدا و ساطوری میکنیم. پوست گوجه فرنگی و گرفته و رنده میکنیم.

آموزش پخت و طرز تهیه میرزا قاسمی خوشمزه و اسان و سنتی خونگی:

مواد مورد نیاز:

دستور پخت و طرز تهیه میرزا قاسمی :

بادمجون ها رو کبابی و بعد پوستشو میگیریم و سر بادمجون ها رو جدا و ساطوری میکنیم.
پوست گوجه فرنگی و گرفته و رنده میکنیم.
سیر کوبیده و داخل روغن خیلی کم تفت میدیم کمی نمک و زردچوبه میزنیم سپس گوجه رنده شده رو اضافه و کمی تفت میدیم بادمجون ساطوری هم مخلوط میکنیم در تابه رو میزاریم تا آبش کشیده بشه و به روغن بیفته نمکشو میزان میکنیم و در تابه جدا دو تا تخم مرغ و شکسته و مخلوط میکنیم تا سرخ بشه و بعد تخم مرغ و به مواد قبلی اضافه میکنیم و آماده سرو. رب گوجه هم سلیقه ایه.

خروج از نسخه موبایل