آموزش پخت و طرز تهیه کیک نارنگی خوشمزه و آسان در خانه :
مواد مورد نیاز:
تخم مرغ :3 عدد
شکر: یک پیمانه
آرد : دو پیمانه
بیکینگ پودر : دو ق م
وانیل :1/4 ق چ
روغن مایع: 1/2 پ
آب نارنگی : 2/3 پ
رنده پوست نارنجی نارنگی: یک ق م .
دستور پخت و طرز تهیه کیک نارنگی:
تخم مرغ و شکر و وانیل و رنده پوست نارنگی رو با همزن بزنید تا حسابی کشدار و حجیم بشه . روعن مایع و آب نارنگی رو اصافه کنید . اگه تو آب نارنگی پالپ هاش رو هم بریزید خوشگل تر میشه . در حد مخلوط شدن هم بزنید و آرد سه بار الک شده با بیکینگ پودر رو اضافه و مخلوط کنید . کف قالب کاغذ روعنی بندازید و دیواره اش رو خوب چرب کنید .و توی فر ۱۸۰ درجه بمدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بپزید . بعد ۴۰ دقیقه چک کنید .
.
سس نارنگی :
.
آب نارنگی : یک پیمانه
شکر : 5ق غ
وانیل : نوک ق چ
نشاسته ذرت: 2 ق غ.
.
همه مواد رو با هم توی ظرف بریزید و روی حرارت مرتب هم بزنید تا غلیظ بشه .
موقع ریختن سس ، کیک و سس باید هر دو خنک باشن .
پخت بدون فر : کف تابه دو لایه کاغذ روغنی بندازید و همه جا رو چرب کنید . مواد کیک رو تو قالب بریزید و دم کنی بگذارید . روی شعله متوسط رو به کم بگذارید . شعله پخش کن بگذارید و تابه رو روی اون بگذارید مدت پخت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه هست .