نماد سایت دریای شرق

پیراشکی مرغ و سیب زمینی : طرز تهیه غذای آسون و خوشمزه خونگی

پیراشکی مرغ و سیب زمینی

برای خمیر پیراشکی اول اب رو ولرم کرده بعد پودر خمیر رو داخل اب ریخته و بهش اجازه میدیم تا به عمل بیاد. شکر برای به عمل آمدن خمیر مایه لازمه ولی مقدارش اونقدر نیست که خمیرمون رو شیرین کنه.

آموزش پخت و طرز تهیه پیراشکی مرغ و سیب زمینی خوشمزه و آسان در خانه :

مواد لازم برای خمیر:

مواد داخل پیراشکی:

دستور پخت و طرز تهیه پیراشکی مرغ و سیب زمینی :

برای خمیر پیراشکی اول اب رو ولرم کرده بعد پودر خمیر رو داخل اب ریخته و بهش اجازه میدیم تا به عمل بیاد. شکر برای به عمل آمدن خمیر مایه لازمه ولی مقدارش اونقدر نیست که خمیرمون رو شیرین کنه.
حالا تخم مرغ رو با همزن میزنیم تا زرده و سفیده باهم مخلوط بشن و بعد روغن رو هم اضافه و باز هم میزنیم.


بعد مخلوط خمیر مایه و اب رو به تخم مرغ اضافه و با قاشق هم میزنیم و ارد رو کم کم به مایع اضافه و هم میزنیم. وقتی مخلوط خودشو جمع کرد دیگه آرد نمیریزیم. حالا مخلوط رو با دست ورز میدیم تا به خمیر نرم و لطیفی برسیم تا جایی که به دست نچسبه. داخل یه کاسه دیگه رو چرب کرده و خمیر رو داخلش میزاریم و روشو با یه پارچه میپوشونیم. ظرف رو در جایی نسبتا گرم به مدت ۱ ساعت میزاریم تا خوب پف کنه و حجمش زیاد بشه.


برای مواد پیراشکی سینه مرغ و سیب زمینی رو خوب پخته بعد همه ی مواد رو خرد و باهم در یک کاسه مخلوط میکنیم. خمیر هارو به به چونه های کوچیک تقسیم کنین و مقداری از مواد رو داخل خمیر بزارین و به دلخواه به پیراشکی ها شکل بدین و بزارین داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه پخته بشه

خروج از نسخه موبایل