نماد سایت دریای شرق

نان رول آلبالویی : طرز تهیه پخت نان خوشمزه و اسان خونگی + نکات

نان رول آلبالویی

یک قاشق چایخوری شکر رو باخمیر مایه و کمی شیر ولرم مخلوط می کنیم . در طرف رو میبندیم و میذاریم پنج دقیقه عمل بیاد . آرد رو الک می کنیم و با شکر و نمک و تخم مرغ به

طرز تهیه و آموزش نان رول آلبالویی خوشمزه و آسان در خانه مثل بیرون :

مواد لازم نون :

مواد رومال:

آموزش و دستور پخت نان رول آلبالویی :

یک قاشق چایخوری شکر رو باخمیر مایه و کمی شیر ولرم مخلوط می کنیم . در طرف رو میبندیم و میذاریم پنج دقیقه عمل بیاد . آرد رو الک می کنیم و با شکر و نمک و تخم مرغ به دمای محیط رسیده و خمیر مایه عمل اومده مخلوط می کنیم . شیر ولرم رو کم کم اصافه می کنیم و ورز میدیم .

اگر خمیر بعد از اصافه کردن شیر بازم بریده بریده بود خیلی کم کم شیر ولرم رو بهش اضافه میکنیم تا یکدست بشه . خمیر رو ورز میدیم . وقتی یکدست شد کره دوب شده رو کم کم اصافه می کنیم و ورز میدیم تا خمیر یکدست بشه. خمیر رو نیم ساعت تو محیط آشپزخونه استراحت میدیم. خمیر رو وزن میکنیم و به پنج چونه تقسیم میکنیم . چونه ها رو ورز میدیم و مرتب می کنیم .

روشون کیسه فریزر چرب شده میگذاریم و بیست دقیقه استراحت میدیم . روی سطح رو آردپاشی می کنیم . خمیر رو مثل شکل باز می کنیم . مربای بدون شیره رو روی خمیر میگذاریم و مثل عکس می پیچیم .دو سوم خمیر رو که رول کردیم ، خمیر رو برش میزنیم . ظرفی رو چرب می کنیم و خمیر ها رو توی ظرف میچینیم.

بهتره درز خمیر زیر قرار بگیره . رولها رو که پیچیدیم ، روش رو پارچه میندازیم و نیم ساعت استراحت میدیم . بعد تخم مرع و وانیل رو مخلوط میکنیم و رومال میزنیم . من خودم یه زرده رو با یه قاشق مرباخوری شیر و وانیل مخلوط کردم . میشه بعد از پنج دقیقه که رومال خشک شد دوباره رومال زد . فر رو روی 190 درجه گرم می کنیم و نون رو بیست و پنج دقیقه می پزیم .

کاسه آبجوش تو فر فراموش نشه

میشه بجای آلبالو مرباهای دیگه هم زد

خروج از نسخه موبایل