نماد سایت دریای شرق

نان برساق : طرز تهیه نون خوشمزه و آسان و سنتی خونگی

نان برساق

یک قاشق مرباخوری شکر رو با شیر ولرم مخلوط میکنیم و خمیر مایه رو روی ان میپشیم و ده دقیقه زمان میدیم تا با در بسته خمیر مایه عمل بیاد . تخم مرغ و شکر و ماست و روغن ، نمک ، پودر هل

آموزش پخت و طرز تهیه نان برساق خوشمزه و آسان در خانه :

مواد لازم:.
ارد حدود ۵۰۰ گرم ( ۴ تا ۵ پیمانه)

شیر ولرم یک پیمانه

ماست ۱/۲ پیمانه

روعن مایع ۱/۴ پیمانه

کره یک تا دو قاشق سوپخوری

شکر ۱/۲ پیمانه

تخم مرغ یک عدد

نمک ۱/۴ قاشق چایخوری

زردچوبه یا زعفران دم کرده غلیظ به میزان لازم

خمیر مایه یک قاشق چایخوری (۵ گرم)

رازیانه یا پودر هل به میزان لازم

دستور پخت و طرز تهیه نان برساق :

یک قاشق مرباخوری شکر رو با شیر ولرم مخلوط میکنیم و خمیر مایه رو روی ان میپشیم و ده دقیقه زمان میدیم تا با در بسته خمیر مایه عمل بیاد . تخم مرغ و شکر و ماست و روغن ، نمک ، پودر هل ، زعفرون دم کرده رو مخلوط میکنیم (میشه شکرش رو کمتر هم کرد ولی من کم نکردم ). بعد خمیر مایه عمل اومده رو اضافه میکنیم .

ارد رو کم کم اضافه میکنیم تا خمیر جمع بشه . بعد چانه میکنیم و خمیر رو در کاسه چربی که حداقل گنجایش دو برابر خمیر رو داره قرار میدیم . روی خمیر رو میپوشونیم و در جای نسبتا گرگ می ذاریم که استراحت کنه . منکه با پتو مسافرتی ظرف رو پانسمان میکنم. اجازه میدیم خمیر دو ساعت استراحت کنه. پف خمیر رو بعد این مدت با مشت می خوابونیم و کمی ورز میدیم و فرم میدیم . من خمیر رو با کاتر گرد ، کاتر زدم . بعد در روعن سرخ میکنیم و روی حوله کاغذی میگذاریم تا روعن اضافیش بره

خروج از نسخه موبایل