نماد سایت دریای شرق

توپک خرمایی : طرز تهیه شیرینی و کیک خوشمزه و آسون خونگی

توپک خرمایی

ین دیس رو با یه جعبه 900 گرمی خرما درست کردم ... من هیچ وقت به توپک پودر بیسکوییت نمیزدم ولی این بار یه بسته پتی بور رو هم پودر کردم و توش ریختم ..

آموزش و طرز تهیه توپک خرمایی آسان و خوشمزه در خانه :

طرز تهیه توپک خرمایی:

برای درست کردن توپک خرمایی من همیشه از خرمای دشتستان استفاده میکنم . با رطب هم میشه ولی باید غیر از هسته ، پوستشم بگیریم که خودش کلی کاره .

این دیس رو با یه جعبه 900 گرمی خرما درست کردم … من هیچ وقت به توپک پودر بیسکوییت نمیزدم ولی این بار یه بسته پتی بور رو هم پودر کردم و توش ریختم .. خرمای هسته گرفته رو توی تابه رو حرارت ملایم گذاشتم و یه کم که گرم شد بهش چهار قاشق غذاخوری شیر و یک قاشق غذاخوری کره و اندازه دلخواهم دارچین و پودر پتی بور رو زدم . اگر احیانا شیر رو زیاد ریختید و شل شد با پودر بیسکوییت جمعش کنید . گلوله های کوچک و یک اندازه ای با خمیر خرمایی درست کنید و در پودر نارگیل و کنجد و پودر پسته بغلتونید … پودر پسته من این بار کم بود برا همین فقط نارگیل رنگی زدم … پودر نارگیل صورتی رو با آب لبو رنگ کردم ولی بقیه با رنگ خوراکیه …. .
میتونید از شکلات ذوب شده هم به جای پودر نارگیل به عنوان کاور استفاده کنید .
.
بعضی ها به جای اینکه فقط از دارچین استفاده کنند . از مخلوط دارچین و زنجبیل استفاده میکنند . من این مدل رو تست نکردم ..

خروج از نسخه موبایل