آموزش و طرز تهیه کیک کشمش و گردو خوشمزه و خونگی :
مواد مورد نیاز:
تخم مرغ : 3 عدد
آرد قنادی : 2 لیوان
شکر : یک لیوان
شیر : یک لیوان
روغن مایع : یک دوم لیوان
کشمش : یک دوم لیوان
گردوی خرد شده : یک دوم لیوان
بیکینگ پودر : 2 ق چایخوری
وانیل : نوک قاشق چایخوری (من یک هشتم ق چ قنادی ریختم) .
دستور پخت و طرز تهیه کیک کشمش و گردو :
همه مواد رو از یخچال در میاریم تا به دمای محیط برسه . تخم مرغ ها رو با شکر و وانیل مخلوط می کنیم و با همزن خوب میزنیم تا کش دار بشه بعد شیر و روغن مایع رو اضافه می کنیم . آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط و حداقل دو بار الک می کنیم و کم کم به مواد اضافه کرده و با لیسک هم می زنیم . کشمش های شسته و خشک شده رو با یک قاشق ارد مخلوط می کنیم . لازم نیست ارد اصافیش رو بگیریم . گردو و کشمش رو اضافه می کنیم و در حد مخلوط شدن ، مخلوط می کنیم . قالب مورد نظر رو چرب و ارد پاشی می کنیم و مواد رو داخل قالب ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 45 دقیقه میپزیم .
تست خلال دندون فراموش نشه ، چون دمای فر ها متفاوته .
اگر به کشمش آرد نزنید ته قالب میرن و میسوزن .
اگر کم بزنید و آرد اصافی رو بگیرید ته قالب میرن ، ولی نمی سوزن . بهتره یک قاشق از آرد خود کیک رو بردارید و با کشمش مخلوط کنید .
قالب من 20 سانت دیواره ده سانت بود که کفشرو کاغذ روعنی انداختم .