نماد سایت دریای شرق

کیک هویج و گردو : طرز تهیه کیک و شیرینی خوشمزه خونگی

کیک هویج و گردو

تخم مرغ و شکر رو با همزن بزنید. روعن و آرد رو کم کم اضافه کنید . بیکینگ پودر و جوش شیرین و دارچین و گردوی خورد شده رو اضافه کنید و در آخر هویج رنده شده رو بزنید .

آموزش پخت و طرز تهیه کیک هویج و گردو خوشمزه و آسان در خانه :

مواد لازم: .
تخم مرغ…۴ عدد

شکر: ۳۰۰ گرم یا یک و یک چهارم پیمانه

روغن مایع: ۲۵۰ میلی لیتر یا یک پیمانه

آرد :۳۰۰ گرم یا دو پیمانه

هویج رنده ریز شده :یک و نیم تا دو لیوان

بیکینگ پودر:یک و نیم ق چ

جوش شیرین :۱/۲ق چ

دارچین:دو ق غذا خوری

پودر گردو ۵۰ گرم

پودر قند و پسته برای تزیین

دستور پخت و طرز تهیه کیک هویج و گردو :

تخم مرغ و شکر رو با همزن بزنید. روعن و آرد رو کم کم اضافه کنید . بیکینگ پودر و جوش شیرین و دارچین و گردوی خورد شده رو اضافه کنید و در آخر هویج رنده شده رو بزنید . قالب رو چرب و آرد پاشی کنید و مایه کیک رو در قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بمدت یک ساعت بپزید .


هویج رنده شده رو در پیمانه فشرده نکنید چون هویج بیش از حد ، کیک رو خمیر میکنه .
معمولا تو کیک هایی مثل کیک هویج یا کدو حلوایی جوش شیرین داریم . جوش شیرین بافت کیک رو پوک و سبک میکنه پس حذفش نکنید .
تست خلال دندون برای اطمینان از پخت کیک فراموش نشه .
بهتره کیک هایی مثل هویج و کدو حلوایی تو قالب میان تهی پخته بشه .

خروج از نسخه موبایل