نماد سایت دریای شرق

کیک هل و گلاب : طرز تهیه کیک و شیرینی آسان و خوشمزه خانگی

کیک هل و گلاب

آرد + بیکینگ پودر + جوش شیرین رو مخلوط و سه بار الک کنید . ۶ سفیده تخم مرع رو با دور تند میزنیم تا کف کنه . یک پیمانه شکر رو اضافه میکنیم و انقدر میزنیم تا سفت بشه

آموزش و طرز تهیه کیک هل و گلاب خوشمزه و خونگی:

.مواد لازم: .
آرد ۳ پیمانه

تخم مرغ ۶ عدد

پودر هل : ۱/۲ ق غ

روغن مایع : ۱ پیمانه

بیکینگ پودر:۱ ق چ

شکر :۲ پیمانه (من ۱ و ۳/۴ پیمانه ریختم)

زعفران دم کرده: ۱ ق غ

ماست یا شیر :۱ پیمانه

جوش شیرین : ۱/۲ق چ (در ضورت حذف یک ق چ به بیکینگ پودر اضافه کنید)

وانیل:۱/۴ق چ

گلاب:دو ق غ.

دستور پخت و طر زتهیه کیک هل و گلاب :

 آرد + بیکینگ پودر + جوش شیرین رو مخلوط و سه بار الک کنید . ۶ سفیده تخم مرع رو با دور تند میزنیم تا کف کنه . یک پیمانه شکر رو اضافه میکنیم و انقدر میزنیم تا سفت بشه و اگر ظرف رو برگردوندیم نریزه ، ۶ زرده +وانیل + پودر هل +۱ پیمانه شکر را اضافه میکنیم و هفت دقیقه با دور متوسط میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه .

زعفرلان و گلاب رو اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن میزنیم . روغن رو میزنیم و یک دقیقه هم میزنیم . ماست یا شیر رو میزنیم و در حد مخلوط شدن می زنیم . سفیده ها رو در سه مرحله به زرده اضافه و آرام هم می زنیم . آرد را در ۳ مرحله اضافه میکنیم . قالب گرد ۲۷ سانت یا مستطیل ۲۰ × ۳۰ رو چرب و آرد پاشی می کنیم . در فر ۱۸۰ درجه بمدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه میپزیم .
.
اگر جوش شیرین میزنید ماست بهتر از شیر هست .
من دو تا قالب ۲۳ سانت میان تهی رو چرب و آرد پاشی کردم .

خروج از نسخه موبایل