نماد سایت دریای شرق

پان اسپانیا خونگی : طرز تهیه دسر آسان و خوشمزه + نکات کلیدی

پان اسپانیا خونگی

دستور پان تو نت فراوونه اما من روش خودم رو میگم ... آرد و نشاسته ذرت رو الک میکنم و شیر رو کم کم بهش اضافه میکنم . تخم مرغ و شکر رو با همزن میزنیم و بعد به مخلوط شیر و

آموزش و طرز تهیه دسر پان اسپانیا خونگی و خوشمزه :

مواد لازم: .
گردوی خرد شده …۱/۲ پیمانه
شیر ….یک لیتر

آرد ۱/۲ پیمانه
نشاسته ذرت : ۲ قاشق سوپخوری
کاکائو :۳ قاشق سوپخوری
خامه :۱۵۰ گرم

تخم مرغ: ۲عدد
وانیل:۱/۲ قاشق چایخوری

شکر : یک لیوان
کره :۵۰ گرم
پتی بور : یک تا دو بسته

موز :در صورت تمایل

آموزش و طرز تهیه دسر پان اسپانیا خونگی:

دستور پان تو نت فراوونه اما من روش خودم رو میگم … آرد و نشاسته ذرت رو الک میکنم و شیر رو کم کم بهش اضافه میکنم . تخم مرغ و شکر رو با همزن میزنیم و بعد به مخلوط شیر و شکر اضافه میکنم و روی شعله ملایم قرار میدم و هم میزنم تا غلیظ بشه . آخر کار کره رو اضافه میکنم و شعله رو خاموش میکنم . خامه را اضافه میکنم و مواد رو دو قسمت میکنم… به یک قسمت پودر کاکائو و به یک قسمت وانیل میزنم . کف ظرف پیرکس یک ردیف بیسکوییت میچینم و یک لایه از مواد رو میریزم و بعد موز حلقه شده و گردو رو میریزم و روی اون رو با رنگ دیگه مواد می پوشونم و این بار دوباره بیسکوییت میچینم …. این کار رو تا تموم شدن مواد ادامه میدم ..


نکات مهم : نشاسته ذرت سفید و پوک هست و آرد ذرت بسته بندی شده و زرد رنگ …. میشه از نشاسته معمولی هم استفاده کرد اما من نشاسته ذرت رو ترجیح میدم ..
.
بهتره پان رو یک روز قبل از سرو آماده کنید چون هر چی بمونه ، خوشمزه تر میشه.
.
روی پان رو با پودر نارگیل رنگ شده ، پودر پسته ، پودر بیسکوییت و خلال پسته و بادام میشه تزیین کرد .

خروج از نسخه موبایل