نماد سایت دریای شرق

نان نوتلا با خمیر معرکه : طرز تهیه نون خوشمزه و آسون خونگی

نان نوتلا با خمیر معرکه

:۱/۴ پیمانه آب ولرم که هم دمای بدن باشه رو با خمیر مایه و شکر مخلوط میکنیم و ده دقیقه استراحت میدیم . تخم مرغ و شیر هم دمای محیط و روغن مایع و نمک رو با هم مخلوط میکنیم .

آموزش و دستور پخت نان نوتلا با خمیر معرکه خوشمزه و آسان در خانه :

دستور پخت و طرز تهیه نان نوتلا با خمیر معرکه :

خمیر معرکه: .
شیر … یک پ

روغن مایغ :۱/۲پ

تخم مرغ :یک عدد

نمک :یک ق چای خوری

شکر:دو ق چ

خمیر مایه: یک ق غذاخوری سرخالی

بیکینگ پودر: یک قاشق مربا خوری

آرد : به میزان لازم


طرز تهیه :۱/۴ پیمانه آب ولرم که هم دمای بدن باشه رو با خمیر مایه و شکر مخلوط میکنیم و ده دقیقه استراحت میدیم . تخم مرغ و شیر هم دمای محیط و روغن مایع و نمک رو با هم مخلوط میکنیم . سه قاشق آرد اصافه میکنیم و بعد خمیر مایه عمل اومده رو میزنیم . بعد آرد رو کم کم اضافه میکنیم تا خمیر سیر بشه و به دست نچسبه .

خمیر رو در ظرفی که گنجایش دو برابر خمیرمون رو داره و کمی چرب کردیم میذاریم . روش رو سلفون میپیچیم و اجازه میدیم دو ساعت در جایی که تقریبا گرم هست استراحت کنه . پف خمیر رو میگیریم و بعد از اینکه چونه های کوچیکی درست کردیم ، هر چونه رو باز میکنیم تا بشکل یه بیصی کوچیک در بیاد ، یه سمت خمیر رو شکلات صبحانه میمالیم و سمت دیگه خمیر رو روی اون بر میگردونیم و از یه طرف خمیر رو میپیچیم تا شکل گل بشه ..‌ بعد خمیر ها رو روی کاغذ روغنی و در سینی فر میچینیم .

روش رو با یه دستما میپوشونیم و ۲۰ دقیقه دوباره استراحت میدیم . بعد با زرده تخم مرغ و یه قاشق مرباخوری خامه و زعفرون رومال نون ها رو درست کرده و میزنیم و کنجد میپاشیم و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بمدت ۲۰ دقیقه میپزیم اگر لازم بود گریل رو هم میزنیم تا روی نون ها طلایی بشه .
در هنگام استفاده از خمیر معرکه باید داخل فر یه ظرف آب بگذاریم تا نرم و لطیف بمونه.
میشه بجای این خمیر از خمیر جادویی هم استفاده کرد

خروج از نسخه موبایل