نماد سایت دریای شرق

میگو پفکی با خمیر بنیه : طرز تهیه و دستور پخت غذای خوشمزه و آسان

میگو پفکی با خمیر بنیه

طرز تهیه: برای مزه دار کردن میگو ، یه پیاز بزرگ خلالی رو با نمک و فلفل و سیر و روغن زیتون و ادویه و یه کم آبلیمو چنگ میزنیم میگو و برگ بو رو به مواد اضافه میکنیم . در ظرف رو سلفون میکشیم و دو ساعتی اجازه میدیم میگو مزه دار بشه .

آموزش و طرز تهیه میگو پفکی با خمیر بنیه خوشمزه و آسان در خانه :

این خمیر بنیه یه کم کارش از مدل های دیگه بیشتر بود اما خیلی خوب بود . برای این میگو پفکی با خمیر بنیه احتیاج داریم به :
دلستر سرد سرد یا ماست سرد : یک لیوان

تخم مرغ خنک : دو عدد

شیر خنک :۱/۲ لیوان

زعفران دم کرده :۱/۲ استکان

نمک : مقداری

خمیر مایه فوری :۱ق غ

بیکینگ پودر :۱ق چ

آرد به میزان لازم (حدود یک و نیم لیوان .

میگو :۵۰۰ گرم

پیاز : یک عدد

سیر: ۲حبه

نمک و فلفل و برگ بو و آبلیمو

روغن زیتون :۱ق غ

دستور پخت و طرز تهیه میگو پفکی با خمیر بنیه :

طرز تهیه: برای مزه دار کردن میگو ، یه پیاز بزرگ خلالی رو با نمک و فلفل و سیر و روغن زیتون و ادویه و یه کم آبلیمو چنگ میزنیم میگو و برگ بو رو به مواد اضافه میکنیم . در ظرف رو سلفون میکشیم و دو ساعتی اجازه میدیم میگو مزه دار بشه .
برای خمیر بنیه : خمیر مایه رو با شیر ولرم که دماش دست رو نمی سوزونه مخلوط میکنیم و درش رو میبندیم و ده دقیقه ای زمان میدیم . سفیده و زرده تخم مرغ ها رو جدا میکنیم . سفیده رو انقدر بزنید تا حسابی کف کنه و اگر ظرف رو برگردونیم نریزه .

زرده + دلستر سرد رو به سفیده اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه . شیر + خمیر مایه و بیکینگ پودر رو اضافه می کنیم . آرد رو قاشق قاشق اضافه کنید تا سس به غلظت ماست برسه . مقداری نمک بزنید و روش رو بپوشونید و یک ساعت در یخچال استراحت بدید.
میگو ها رو رو حوله کاغذی میگذاریم تا خشک بشه . میگو رو در مواد بنیه میزنیم و وقتی کامل آغشته شد در روغن شناور سرخش کنید و رو حوله کاغذی روغن اضافیش رو بگیرید .

برای جوجه چینی : مرع رو به صورت رشته های باریک در میاریم و با پیاز و نمک و فلفل و سیر یا ادویه دلخواه و روغن زیتون چند ساعتی مزه دار کنید . بعد ابتدا هر تکه مرغ رو در آرد قنادی بزنید و آرد اضافیش رو بتکونید و در مواد بنیه بزنید و سرخ کنید . و رو حوله کاغذی روغن اضافیش رو بگیرید .
برای onionrings هم یه پیاز درشت رو حلقه حلقه میکنیم و حلقه ها رو در مواد زده و در روغن سرخ میکنیم و روی حوله کاغذی روغن اضافیش رو میگیریم . میشه این کار رو با قارچ هم انجام داد.

میگو های من کمتر از نیم کیلو بود برای همین مواد بنیه ام زیاد اومد و فرداش باهاش جوجه چینی درست کردم … هر دوش عااالی میشه .

سس تارتار :


خیار شور رنده شده + آبلیمو + مایونز + پیازچه + سیر + جعفری + نمک و فلفل رو مخلوط میکنیم …
من پیازچه و جعفری نداشتم و تار تارم نصفه و نیمه اس

خروج از نسخه موبایل