آموزش پخت و طرز تهیه سمبوسه غذای خوشمزه ایرانی :
مواد مورد نیاز:
- ۱۵۰گ گوشت مرغ(من از سینه مرغ استفاده کردم)
- پیاز ۱ عدد
- سیب زمینی ۲ عدد متوسط
- هویچ ۲عدد
- نمک و فلفل قرمز و زردچوبه
- جعفری خرد شده ۲ ق
- گردو۵ عدد
- نان لواش
- مخلوط آب (جهت بستن انتهای سمبوسه)
دستور پخت و طرز تهیه سمبوسه :
ابتدا یه پیاز داغ اساسی بگیرید و گوشت رو بهش اضافه و تفت بدین و مقدار مناسبی از ادویه ها ( ادویه در خوشمزگی سمبوسه تاثیر داره) وقتی گوشت و پیاز حسابی تفت خورد از رو حرارت بردارید و کنار بزارین.
۲عدد سیب زمینی ها رو آبپز کرده بعد با چنگال خوب له میکنیم تا تقریبا پوره مانند بشه.
هویچ ها رو هم آبپز و پوره مانند میکنیم .
بعد اینکه همه ی موادتون رو آماده کردین نان لواش رو باز کنید و موادتون رو وسط نان بزارین و رول کنید و به انتهای نان مخلوط اب و آرد بزنید و ببندید و بعد داخل روغن سرخ کنید.
نکته: میزان روغن رو از ابتدا مشخص کنید ینی کم کم اضافه نکنید اینجوری روغن بیشتری میبره ولی اگه از ابتدا مثلا یه لیوان روغن اضافه کنید میبینید که هم روغن کمتری جذب سمبوسه ها میشه و هم تا انتهای کار ظرفتون روغن داره