آموزش و طرز تهیه دسر پان اسپانیا خوشمزه و آسون خونگی :
مواد لازم:
ارد : یک دوم پیمانه
شیر : یک لیتر
گردوی خرد شده : یک دوم پیمانه
نشاسته ذرت: دو ق سوپخوری
پودر کاکائو : سه ق سوپخوری
خامه: 150گرم
تخم مرغ : دو عدد
وانیل یک دوم ق چایخوری
شکر: یک لیوان
کره : پنجاه گرم
بیسکوییت پتی بور : یک تا دو بسته
موز : در صورت تمایل دو تا سه عدد
طرز تهیه دسر پان اسپانیا
ابتدا تخم مرغ و شکر رو با همزن بزنید . آرد و نشاسته ذرت رو در قابلمه بریزید و شیر رو کم کم اضافه کنید تا آرد گلوله نشه . مخلوط شکر و تخم مرغ رو اصافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید و هم بزنید تا غلیظ بشه . وقتی غلیظ شد کره رو اصافه کنید . مواد رو از روی حرارت بر دارید و بهش خامه رو بزنید .
میزان خامه رو میتونین کم کنید ولی حذف نکنید . حالا مواد رو به دو قسمت تقسیم کنین . به یه قسمت وانیل و به اون یکی قسمت پودر کاکائو الک شده بزنین . اگه پودر کاکائو تون فله ای و پر رنگ هست ، میتونین کمتر هم بزنین . کف ظرف رو یه ردیف پتی بور بچینید و روش یه لایه از مواد (وانیلی یا کاکائویی) بریزین . روی مواد موز حلقه شده و گردو بریزید و رنگ دیگه مواد . دوباره بیسکوییت و …. اینکار رو تا تموم شدن مواد ادامه بدید . رو یه طرف سلفون بکشید و بگذارید تو یخچال . پان رو میتونین یه روز قبل هم اماده کنید . تازه خوشمزه ترم میشه. برای تزیین از پودر بیسکوییت ، پودر نارگیل رنگ شده ، خلال بادام و پسته میشه استفاده کرد.