آموزش و طرز تهیه دسر عربی خوشمزه و خوشگل خونگی:
اسم این دلبر ، دسر عربی هست
.مواد لازم :
شیر …۳ لیوان
شکر ..۱/۲ لیوان
پودر کرم کارامل …. یک بسته
نسکافه ….۳ قاشق غذاخوری
پتی بور … یک بسته
پودر ژلاتین ….. ۲ قاشق غذاخوری
خامه …. یک بسته ۲۰۰ گرمی
آموزش و طرز تهیه دسر عربی:
پودر کارامل رو داخل شیر میریزیم و کمی هم میزنیم و پودر ژلاتین رو روش میپاشیم . صبر میکنیم تا ژلاتین حل بشه و بعد روی شعله گاز میگذاریم و وقتی به جوش اومد پودر نسکافه رو اضافه می کنیم . وقتی حل شد شعله رو خاموش میکنیم ، شکر و بیسکوییت رو داخلش می ریزیم و کمی که حرارتش افت کرد داخل مخلوط کن یا غذاساز میریزیم و خوب مخلوط می کنیم ، خامه رو در آخر کار داخل مخلوط کن میریزیم وقتی خامه رو می زنیم ، مواد نباید داغ باشه وگرنه خامه میبره قالب رو با روغن مایع کمی چرب میکنیم و مواد رو در قالب میریزیم و چند ساعت در یخچال میگذاریم .
نکته ۱….. میتونیم شکر و ژلاتین رو حذف کنیم و دو بسته کرم کارامل بزنیم .
نکته ۲… برای مخملی کردنش هم چند تا بیسکوییت پتی بور را آسیاب میکنیم و بهش رنگ پودری طلایی میزنیم و وقتی خوب نرم شد ، روی دسر الک می کنیم . قبل از الک کردن باید روی دسر عسل رقیق شده با اب بزنیم .