طرز تهیه و دستور پخت غذای مکزیکی انچیلادا :
آموزش و طرز تهیه انچیلادا :
مواد مورد نیاز خمیر:
- ۴ پیمانه آرد
- ۱ پیمانه شیر ولرم
- ۱ پیمانه آب ولرم
- نصف پیمانه روغن مایع
- ۱ ق غ خ مایه خمیر
- یک ق غ شکر
- ۱ ق چ نمک
طرزتهیه:
همه مواد خمیر رو با هم مخلوط و خوب ورز بدین تا خمیر نرم و یکدستی داشته باشین بعد روی خمیر رو با پارچه پوشانده و بزارید ۱.۲ ساعت بمونه
مواد مورد نیاز انچیلادا :
- ۱۰۰ گ گوشت چرخ کرده
- ۲۰۰ گرم قارچ
- ۲۰۰ گرم سوسیس
- ۱ عدد فلفل دلمه ای
- ۲ عدد گوجه فرنگی
- ۱ عدد هویچ بزرگ
- ۳۰۰ گ پنیر موزارلا
- ۱ ق رب انار
- ۱ ق رب گوجه
- نصف ق پول پاپریکا
- نمک به مقدار لازم
- سیر (به دلخواه)
طرز تهیه:
اول یک عدد پیاز کوچیک داخل روغن مایع و زردچوبه تفت میدیم بعد قارچ و گوشت چرخ کرده رو هم اضافه و تفت میدیم و بقیه موادمون رو یکی یکی اضافه میکنیم و خوب تفت میدیم در اخر پودر پاپریکا، نمک و رب انار اضافه و و از روی حرارت برمیداریم.
خمیر رو به چونه های کوچیک تقسیم کرده و یه چونه رو برمیداریم با کمک وردنه دایره شکل باز میکنیم و مقداری از موادمون رو داخلش میزاریم و میبندیم و داخل فر ۱۸۰ درجه میزاریم تا به مدت ۴۰ دقیقه بپزه و روش خوب سرخ بشه