نماد سایت دریای شرق

انچیلادا مکزیکی – طرز تهیه غذای خوشمزه و آسان خانگی + نکات

انچیلادا

اول یک عدد پیاز کوچیک داخل روغن مایع و زردچوبه تفت میدیم بعد قارچ و گوشت چرخ کرده رو هم اضافه و تفت میدیم و بقیه موادمون رو یکی یکی اضافه میکنیم و خوب تفت میدیم در اخر پودر پاپریکا، نمک و رب انار اضافه و و از روی حرارت برمیداریم.

طرز تهیه و دستور پخت غذای مکزیکی انچیلادا :

آموزش و طرز تهیه انچیلادا :

مواد مورد نیاز خمیر:

طرزتهیه:
همه مواد خمیر رو با هم مخلوط و خوب ورز بدین تا خمیر نرم و یکدستی داشته باشین بعد روی خمیر رو با پارچه پوشانده و بزارید ۱.۲ ساعت بمونه

مواد مورد نیاز انچیلادا :

طرز تهیه:
اول یک عدد پیاز کوچیک داخل روغن مایع و زردچوبه تفت میدیم بعد قارچ و گوشت چرخ کرده رو هم اضافه و تفت میدیم و بقیه موادمون رو یکی یکی اضافه میکنیم و خوب تفت میدیم در اخر پودر پاپریکا، نمک و رب انار اضافه و و از روی حرارت برمیداریم.
خمیر رو به چونه های کوچیک تقسیم کرده و یه چونه رو برمیداریم با کمک وردنه دایره شکل باز میکنیم و مقداری از موادمون رو داخلش میزاریم و میبندیم و داخل فر ۱۸۰ درجه میزاریم تا به مدت ۴۰ دقیقه بپزه و روش خوب سرخ بشه

خروج از نسخه موبایل