نماد سایت دریای شرق

کوبیده مرغ تابه ای : طرز تهیه غذای آسون و خوشمزه خونگی + نکات

کوبیده مرغ تابه ای

زعفرون دم کرده بریزید هم بزنید تا رنگ مایه مرغ زرد رنگ بشه ، نمک و فلفل سیاه و کمی پودر پاپریکا و نوک قاشق پودر زنجبیل و یک قاشق پودر سوخاری ریخته و مایه رو خوب مخلوط کرده و

آموزش و طرز تهیه کوبیده مرغ تابه ای خوشمزه و خونگی:

دستور پخت و طرز تهیه کوبیده مرغ تابه ای :

2 عدد سینه مرغ +2 عدد فیله مرغ رو چرخ کنید و یا داخل غذا ساز بریزید
1 عدد فلفل دلمه ای رو 4 قسمت کنید و 3 قسمت آن را چرخ کنید و 1 قسمت رو نگینی ریز خرد کنید
2 حبه سیر رنده کنید
1 عدد پیاز رنده شده رو آبش رو بگیرید به مرغ چرخکرده اضافه کنید


زعفرون دم کرده بریزید هم بزنید تا رنگ مایه مرغ زرد رنگ بشه ، نمک و فلفل سیاه و کمی پودر پاپریکا و نوک قاشق پودر زنجبیل و یک قاشق پودر سوخاری ریخته و مایه رو خوب مخلوط کرده و روی ظرف رو سلفون کشیده به مدت 4 ساعت داخل یخچال بذارید تا هم مواد بخورد هم بره و هم از چسبندگی در بیاد
بعد از 4 ساعت ،کف تابه دو طرفه رو روغن مایع بریزید و مایه رو داخل تابه پهن کنید و با کفگیر روی مایه رو خط بندازید و دَرِ تابه رو ببندید و به مدت 15 دقیقه روی حرارت ملایم بذارید سرخ بشه و بعد برگردونید تا طرف دیگه کباب ها هم سرخ بشه و بعد با پلوی زعفرونی سرو کنید

خروج از نسخه موبایل