نماد سایت دریای شرق

مرغ تنوری : طرز تهیه غذای آسون و خوشمزه خونگی + نکات

مرغ تنوری

داخل ظرف پیرکس به اندازه ی یک قاشق روغن می‌ریزیم و پیاز ها رو حلقه ای برش میزنیم و کف ظرف میچینیم بعد تکه های مرغ رو روی پیاز ها قرار میدیم روشون زعفران آب

دستور پخت و طرز تهیه مرغ تنوری غذای خوشمزه و آسون در خانه :

مواد مورد نیاز:

آموزش پخت و طرز تهیه مرغ تنوری:

داخل ظرف پیرکس به اندازه ی یک قاشق روغن می‌ریزیم و پیاز ها رو حلقه ای برش میزنیم و کف ظرف میچینیم بعد تکه های مرغ رو روی پیاز ها قرار میدیم روشون زعفران آب کرده میریزیم و لا به لای مرغ ها تکه های فلفل دلمه ای و هویج و قارچ و سیر و گوجه فرنگی حلقه شده میذاریم و مقداری نمک و فلفل روشون میپاشیم و به اندازه ی دو لیوان آب داخلش میریزیم و روی ظرف رو با سلفون یا فویل می پوشونیم و یه شب تا صبح داخل یخچال قرار میدیم تا کاملا مرغ مزه دار بشه. 


بعد در داخل فر با دمای 180 درجه به مدت یک ساعت میذاریم تا بپزه. وقتی مرغ پخت فویل و سلفون رو برمیداریم و گریل رو به مدت 20 دقیقه روشن میکنیم تا سطح مرغ ها برشته بشه. 
برای درست کردن سس مرغ در داخل تابه ای حدود 150 گرم کره رو آب میکنیم و سه قاشق رب گوجه بهش اضافه می کنیم و بهش زعفرون آب زده و فلفل و پودر سیر و دارچین و نمک و آبلیمو میزنیم و هم می زنیم تا یک دست بشه

خروج از نسخه موبایل