دستور پخت و طرز تهیه موساکا یونانی خوشمزه و آسون خونگی:
مواد مورد نیاز :
- بادمجون حلقه شده 4 عدد
- سیب زمینی حلقه شده 3 عدد
- گوشت چرخ کرده 300 گرم
- پیاز 1 عدد نگینی خرد شده
- سیر 3 حبه رنده شده
- فلفل دلمه ای 1 عدد خرد شده
- رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
- مواد سس سفید یا بشامل
- شیر 1 لیوان
- آرد 1 قاشق غذاخوری
- کره 20 گرم
آموزش و طرز تهیه موساکا پر انرژی خونگی:
بادمجونا رو حلقه ای کردم و نمک زدم تا تلخیش گرفته شه ، بعد سیب زمینی هارو حلقه ای کردم و با کمی روغن سرخ کردم و کنار گذاشتم بعد بادمجونا رو با دستمال خشک و سرخ کردم و بعد پیاز و سیر و تفت دادم زردچوبه زدم و گوشت چرخکرده رو اضافه کردم و به تفت دادن ادامه دادم و رب و فلفل و دارچین و کمی نمک زدم (مایه ماکارونی) و فلفل دلمه ای خردشده رو ریختم توش
برای درست کردن سس سفید
کره رو در ظرفی ریختم و روی حرارت ملایم گذاشتم و 1 قاشق آرد رو با کره تفت دادم تا بوی خامی آرد گرفته بشه بعد شیر و نمک و فلفل سیاه اضافه کردم و هم زدم تا غلیظ بشه
در ظرفی پیرکس اول بادمجونای سرخ شده بعد سیب زمینی های سرخ شده رو چیدم بعد مایه ماکارونی رو ریختم و همینطور تا آخر تا موادم تموم شد و پودر آویشن زدم و روی همه مواد رو سس سفید ریختم و روی سس رو پنیر پیتزا ریختم و توی فر گذاشتم تا پنیرش آب بشه (چون همه مواد پختس پنیرش آب بشه کافیه) آخر سر هم گریل رو روشن کردم تا روی پنیر طلایی بشه
موساکا رژیمی
بادمجون و سیب زمینی های حلقه شده رو بخار پز کنید.
مایه ماکارونی رو آماده کنید
برای سس سفید ، شیر و آرد رو با هم مخلوط کنید کره نریزید و روی حرارت بذارید و نمک و فلفل بزنید و هم بزنید تا غلیظ بشه
در ظرف پیرکس بادمجونا و سیب زمینی های بخار پز شده رو روی هم بچینید و مایه ماکارونی رو اضافه کنید ، به همین ترتیب تا مواد تموم بشه و پودر آویشن و سس سفید رو روش میریزیم و پنیر پیتزا نمیریزیم و داخل فر میذاریم و بعد از 10 دقیقه آمادس.
این عکس رو قبل از اینکه داخل فر بذارم گرفتم