نماد سایت دریای شرق

سوپ جو با شیر : طرز تهیه غذای خوشمزه و آسون خونگی + نکات

سوپ جو با شیر

جو پوست کنده رو از قبل چند ساعت خیس کنید. بعد جو رو با تکه های مرغ و یک پیاز خرد شده بزارید با آب بپزه وقتی مرغ ها پخت از توش جدا کنید. و اجازه بدید جو بپزه.

دستور پخت و طرز تهیه سوپ جو با شیر خوشمزه و آسون خونگی:

مواد مورد نیاز:

آموزش و طرز تهیه سوپ جو با شیر :

جو پوست کنده رو از قبل چند ساعت خیس کنید. بعد جو رو با تکه های مرغ و یک پیاز خرد شده بزارید با آب بپزه وقتی مرغ ها پخت از توش جدا کنید. و اجازه بدید جو بپزه. هویج نگینی خرد شده رو بهش اضافه کنید. مرغهایی که پخته بود رو خرد کنید و دوباره توش بریزید. شیر رو گرم کنید و به سوپ اضافه کنید.

اگر شیر سرد بریزید بریده میشه. (من تو این سوپ از سس سفید یا سس بشامل استفاده میکنم ، چون غلظت خوبی به سوپ میده). وقتی هویج ها پخت قارچ خرد شده و کمی جعفری یا سبزی سوپ و نمک و فلفل بهش اضافه کنید. و بزارید قشنگ جا بیفته. در آخر وقتی خاموش کردید اگر مایل بودید کمی خامه بهش اضافه کنید. و شعله ملایم باشه موقع پخت که هم ته نگیره هم سر نره. خامه رو میتونید حذف کنید. اگر عجله دارید از جو پرک هم میتونید استفاده کنید ولی جو پوست کنده خوشمزه تره

مواد سس سفید یا بشامل
کره 50 گرم
آرد 2 قاشق غ خ
شیر 2 لیوان
کره رو داخل ظرفی گود ریختم و روی حرارت گذاشتم تا آب بشه بعد آرد رو اضافه کردم تا تفت بخوره و شیر رو ریختم و سریع هم زدم تا گلوله نشه و آنقدر جوشوندم تا مانند فرنی ولی کمی شُل تر بشه
این سوپ بسیار خوشمزس
میتونید برای چاشنی سوپ از آبلیموی تازه استفاده کنید

خروج از نسخه موبایل