نماد سایت دریای شرق

خورش واویشکا : طرز تهیه غذای سنتی و خوشمزه و آسان خانگی

خورش واویشکا

عدد پیاز رو خرد کرده و با مقداری روغن تفت میدیم 300 گرم گوشت چرخ کرده و یا ریز شده رو به همراه نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین اضافه میکنیم و تفت میدیم

دستور پخت و طرز تهیه خورش واویشکا سنتی و خوشمزه :

اموزش پخت و طرز تهیه خورش واویشکا :

1 عدد پیاز رو خرد کرده و با مقداری روغن تفت میدیم 300 گرم گوشت چرخ کرده و یا ریز شده رو به همراه نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین اضافه میکنیم و تفت میدیم ،1قاشق رب گوجه فرنگی اضافه میکنیم و تفت میدیم تا بوی خامی رب گرفته بشه و خوش رنگ تر بشه ، بعد 2 عدد گوجه فرنگی پوست گرفته شده رو خرد میکنیم و میریزیم و 1/5 لیوان آب به موادمون اضافه میکنیم و کمی هم زعفرون . برای چاشنی این غذا بهتره از آب نارنج استفاده کنیم اگه آب نارنج در دسترس نبود از آب لیمو ترش تازه استفاده کنید. و حرارت رو کم کنید تا جا بیفته.


بعضی ها 1 دونه تخم مرغ هم داخش میشکونن ولی من اینکارو نکردم
سیب زمینی ها رو هم نگینی خرد کرده و سرخ میکنیم و در آخر به خورش اضافه میکنیم

خروج از نسخه موبایل