نماد سایت دریای شرق

خورش نازخاتون گیلانی : طرز تهیه غذای خوشمزه و آسان خونگی

خورش نازخاتون

گوشت رو درشت خرد میکنیم و شسته با دو ليوان آب و یه دونه پیاز درسته ميذاریم تا کاملا بپزه سبزى رو پاک میکنیم و ميشوئيم و بعد از اينکه آب سبزى کاملا گرفته شد ريز خرد مي کنيم.

آموزش و طرز تهیه خورش نازخاتون گیلانی سنتی و خوشمزه :

مواد مورد نیاز:

دستور پخت و طرز تهیه خورش نازخاتون :

گوشت رو درشت خرد میکنیم و شسته با دو ليوان آب و یه دونه پیاز درسته ميذاریم تا کاملا بپزه
سبزى رو پاک میکنیم و ميشوئيم و بعد از اينکه آب سبزى کاملا گرفته شد ريز خرد مي کنيم.
سپس سبزى خرد شده را با روغن سرخ کرده داخل گوشت ميريزيم تا سبزى هم پخته بشه
آبغوره ، نمک و فلفل را به خورش اضافه ميکنیم و ميذاریم خورش آهسته بجوشه.
بادمجونا رو پوست کنده و در آب نمک ميذاریم تا تلخيشون گرفته بشه.


بعد بادمجونا رو برش میزنیم تا در زمان سرخ شدن روغن کمتري جذب کنن و در روغن سرخ مي کنيم.
بادمجونا رو بعداز آنکه گوشت و سبزى خوب پخت روى آن چيده در قابلمه را ميذاریم تا جا بيافته
بعداز نيم ساعت که خورش جا افتاد سرو ميکنيم.

خروج از نسخه موبایل