نماد سایت دریای شرق

خورش ترش تره گیلان – طرز تهیه غذای خوشمزه و آسون گیلانی

خورش ترش تره

در سبزیجات مواد اولیه دقت کنید  که میزان تره زیاد نباشد ولی اسفناج یا برگ چغندر باید بیشتر باشد. بدون سبزیجات محلی هم می توانید این غذا را تهیه کنید .

آموزش و طرز تهیه غذای خوشمزه و سنتی ایرانی خورش ترش تره :

مواد مورد نیاز:

دستور پخت و طرز تهیه خورش ترش تره گیلان:


سبزی ها وبرگ سیر را شسته، خرد کنید (اگه برگ سیر نداشتید 1 بوته سیر رو پوست بکَنید ورنده کنید وبا مقداری روغن سرخ کنید) داخل قابلمه همراه 3 قاشق برنج خیس خرده و شسته ونمک ،زردچوبه بریزید (  معمولا در گیلا ن از گمج که یک ظرف سفالی است استفاده می شود ) و  با 2 لیوان آب بذارید بپزد. یادتان باشد اب زیاد نریزید . اگر آبش کم بود می توانید کمی آب جوش دوباره به آن اضافه کنید. چون سبزی هم خودش اب دارد با حرارت ملایم بپزید


پس از پختن سبزی که تقریبا آب آن هم تمام شده ، بعد ترشی مورد نظر، آبلیمو یا آب نارنج اضافه کرده بذارید به خورد سبزجات بره،  بعد از روی حرارت برداشته کمی که سرد شد با گوشت کوب بکوبید تا زیاد درشت نباشه. دوباره روی حرارت قرار داده بچشید تا اگر ترشی یا نمکش اندازه نبود اضافه کنید. کره یا هر روغنی که دوست داشتید به آن اضافه کرده  و کمی تفت بدید ( فقط تفت بدید)  تا خوشمزه تر بشه ولی آب آن زیاد خشک نشه ،  تخم مرغ ها رو در آن بشکنید.  وقتی کمی خودش را گرفت هم بزنید تا تخم مرغ با تمام سبزی مخلوط بشه ولی خیلی ریز نشه و در خورشت  تکه های تخم مرغ نمایان باشن (میتونید تخم مرغ رو نیمرو کرده و اضافه کنید.)

خروج از نسخه موبایل