نماد سایت دریای شرق

کوزالاک مانتی ترکی – طرز تهیه غذای ترکیه ای خوشمزه و آسون

کوزالاک مانتی

اول خمیر های یوفکا را به صورت مثلث های باریک برش میدهیم. و بعد از قاعده مثلث به سمت راس مثلث دور یک نی رول میکنیم و در روغن داغ سرخ میکنیم.

آموزش و طرز تهیه کوزالاک مانتی غذای خوشمزه ترکی :

مواد مورد نیاز:

دستور پخت و طرز تهیه کوزالاک مانتی :

طرز تهیه: اول خمیر های یوفکا را به صورت مثلث های باریک برش میدهیم. و بعد از قاعده مثلث به سمت راس مثلث دور یک نی رول میکنیم و در روغن داغ سرخ میکنیم. بادنجان ها را روی آتش کباب میکنیم و پوست میگیریم و ساطوری کرده و کنار میگذاریم. پیاز و دو حبه سیر و فلفل دلمه ای رو ریز کرده و در روغن تفت میدیم. بعد گوشت رو اضافه کرده و تا زمانی که رنگ گوشت عوض شود تفت میدیم. و حالا گوجه و نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و اجازه میدهیم تا گوجه ها نرم شود و بعد از روی حرارت برمیداریم.

بادمجان ها را در ظرفی ریخته و ماست و 2 حبه سیر رنده شده و نمک اضافه میکنیم و با هم مخلوط میکنیم. در آخر در ظرف سرو مخلوط ماست و بادمجان رو می‌ریزیم و رویش مخلوط گوشتی رو میریزیم و یوفکا های سرخ شده را دور ظرف میچینیم

خروج از نسخه موبایل