نماد سایت دریای شرق

هویج پلو – طرز تهیه غذای خوشمزه و سنتی آسون خونگی + نکات

هویج پلو

- مرغ را به همراه پیاز و مقداری آب بپزید و بعد از پختن آنرا ریش ریش کنید. ۲- هویج را پوست کنده و رنده درشت کنید ، داخل ماهیتابه کمی روغن بریزید و هویج رنده شده را در آن تفت بدهید.

آموزش و طرز تهیه غذای خوشمزه و آسون خونگی هویج پلو :

مواد مورد نیاز:

طرز تهیه و دستور پخت هویج پلو :

نمک و فلفل و ادویه و دارچین به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم طرز تهیه:
۱- مرغ را به همراه پیاز و مقداری آب بپزید و بعد از پختن آنرا ریش ریش کنید.
۲- هویج را پوست کنده و رنده درشت کنید ، داخل ماهیتابه کمی روغن بریزید و هویج رنده شده را در آن تفت بدهید. زعفران آب کرده را هم در این مرحله اضافه کنید.


۳- مرغ ریش ریش شده رو اضافه کنید و رب بزنید و تفت بدید تا رنگ رب باز بشه و نمک و فلفل و دارچین و ادویه پلویی بزنید ، و برنج رو آب کش کنید و مواد رو لا بلای برنج بریزید و اجازه دهید دم بکشد وقتی آماده شد در ظرف مورد نظر سرو کنید . نکات:
1)میتوانید در صورت تمایل به موادتان شكر اضافه كنید.

خروج از نسخه موبایل