نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه حلیم خونگی : دستور پخت غذای خوشمزه و آسون + نکات کلیدی

طرز تهیه حلیم

بیشتر برای تهیه حلیم از گندم پوست کنده استفاده می کنن اما اگه گندم پوست کنده در دسترس ندارین می تونین گندم با پوست استفاده کنین و بعد از جوشوندن و نرم شدن گندم ، از یک آبکش رد کنین تا پوست های اون کاملا گرفته بشه

دستور پخت و طرز تهیه حلیم خونگی آسون و خوشمزه :

اموزش پخت و طرز تهیه حلیم :

مواد مورد نیاز:

طرز تهیه و آماده کردن گندم:

بیشتر برای تهیه حلیم از گندم پوست کنده استفاده می کنن اما اگه گندم پوست کنده در دسترس ندارین می تونین گندم با پوست استفاده کنین و بعد از جوشوندن و نرم شدن گندم ، از یک آبکش رد کنین تا پوست های اون کاملا گرفته بشه

طرز تهیه:

ابتدا گندم رو 5 تا 7 ساعت در آب خیس کنین و بذارین تا خوب آب جذبش بشه، در این حالت مدت طبخ کم میشه.گوشت رو همراه با 2 لیوان آب داخل قابلمه کوچکی بریزین، پیاز رو پوست کنده و به 4 قسمت تقسیم کنین و داخل گوشت بریزین، زردچوبه رو هم اضافه کنین و شعله اجاق رو روی درجه ملایم بذارین و اجازه بدین تا گوشت خوب بپزه و وقتی گوشت پخت اون رو خوب خرد یا رشته رشته کنین.

گندم رو با یک لیتر آب در قابلمه دیگری بریزین و روی اجاق بذارین و با شعله ملایم به قدری بپزین که نرم بشه و دونه های اون به طور کامل له بشن، دقت کنین ته نگیره هر از چند دقیقه ای هم بزنین، اگه قبل از نرم شدنِ گندم آبش رو به اتمام بود کمی آب گرم بهش اضافه کنین
توجه کنین که گندم باید خوب نرم بشه و دونه های اون بصورت پوره نرم بشن، اگه گندم با پوست مصرف کردین حالا باید پوستش رو با کمک یک آبکش جدا کنین، حالا گندم نرم شده رو که تقریبا به صورت مایع سفتی در آمده با گوشتی که قبلا اماده کردین مخلوط کنین و با حرارت بسیار ملایم بذارین غلیظ بشه

خروج از نسخه موبایل