آموزش و طرز تهیه کلم پلو تهرانی غذای سنتی و خوشمزه ایرانی :
مواد مورد نیاز برای ۴ نفر:
- برنج 4 پیمانه
- کلم برگ 1 عدد متوسط
- پیاز 1عدد
- گوشت چرخ کرده یا مرغ پخته ریش شده 300 گرم
- نمک و فلفل و دارچین و زرد چوبه به میزان دلخواه
- زعفران آب کرده مقداری
- روغن به میزان لازم
آموزش و طرز تهیه کلم پلو تهرانی سنتی :
برنج رو میشوریم و با مقداری آب ونمک خیس میکنیم
کلم رو شسته و خرد میکنیم و درون قابلمه همراه آب و کمی نمک و زرد چوبه و کمی سرکه به مدت 15 دقیقه میجوشانیم تا نرم بشه (سرکه برای اینکه بوی کلم گرفته بشه) و بعد آبکش میکنیم
1عدد پیاز رو خرد کرده با مقداری روغن تفت میدیم تا طلایی بشه وزرد چوبه میزنیم وگوشت چرخ کرده رو با کمی نمک و فلفل ورز میدیم و کوفته قلقلی های ریز درست میکنیم و همراه پیاز سرخ میکنیم و نمک و ادویه میزنیم و به دلخواه از دارچین و زیره استفاده میکنیم. ولی من این دفعه کوفته قلقلی درست نکردم و گوشت پیاز و تفت دادم و روی پلو گذاشتم. (بجای گوشت چرخ کرده ، از مرغ پخته ریش شده هم میشه استفاده کرد) و کلم آبکش کرده رو اضافه میکنیم و مقداری تفت میدیم و میذاریم کنار.
برنج رو در آب جوش ریخته ،نیم پخت که شد آبکش میکنیم
ته قابلمه رو مقداری کره یا روغن میریزیم واز نون یا سیب زمینی یا کاهو ویا هر چیز دیگه ای که دوست دارین برای ته دیگ استفاده میکنیم وبرنج ومواد کلم رو لا بلا میریزیم ومقداری زعفرون آب کرده روش میریزیم وبرنج رو دم میذاریم
نکته: کلم پلو با کوفته قلقلی(کلم پلو شیرازی)
کلم پلو با گوشت چرخ کرده(کلم پلو تهرانی)