نماد سایت دریای شرق

کالباس خونگی : طرز تهیه و دستور پخت ژامبون مرغ خونگی و خوشمزه

کالباس خونگی

گوشت مرغ رو به همراه سیر حتما 2 بار چرخ میکنیم. گوشت قرمز رو برش های نازک زده و بعد همه مواد رو در ظرفی ریخته و خوب بهم میزنیم تا یه بافت چسبنده ای پیدا کنه . ب

آموزش و طرز تهیه کالباس خونگی و خوشمزه و آسون :

مواد مورد نیاز:

طرز تهیه کالباس خونگی :


گوشت مرغ رو به همراه سیر حتما 2 بار چرخ میکنیم. گوشت قرمز رو برش های نازک زده و بعد همه مواد رو در ظرفی ریخته و خوب بهم میزنیم تا یه بافت چسبنده ای پیدا کنه . بعد داخل چند تا لیوان رو با بُرس چرب میکنیم و از این مواد داخلش میریزیم . خوب فشار میدیم تا منسجم بشه و روی لیوان ها رو ورق آلومینیوم میذاریم و لیوان ها رو داخل قابلمه آب جوش قرار میدیم و دَرِ قابلمه رو میبندیم و با حرارت ملایم به مدت 1 ساعت و نیم میذاریم تا ژامبون ها بپزه و بعد براحتی از لیوان خارج میشه و برش بزنید و استفاده کنید
نکته. آب درون قابلمه تا وسط لیوانا باشه تا موقع قُل زدن ، آب داخل ژامبونا نره ،


بلانچ کردن قارچ:
قارچ ها رو خرد کنید و روش آب جوش بریزید و بعد از 2، 3 دقیقه اونارو داخل آب یخ بریزید و بعد از مدتی آب کش کنید

خروج از نسخه موبایل