آموزش و طرز تهیه کالباس خونگی و خوشمزه و آسون :
مواد مورد نیاز:
- گوشت سینه مرغ 2 عدد
- گوشت قرمز کمی
- قارچ 300 گرم بلانچ شده
- نشاسته ذرت 3 قاشق غذاخوری
- هویج خرد شده 1 عدد
- سیر 3 حبه ـ نمک و فلفل سیاه و کمی دارچین و هر ادویه دیگه که مایلید
- سس گوجه 1 قاشق غذاخوری
- روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
- پسته خام مقداری
طرز تهیه کالباس خونگی :
گوشت مرغ رو به همراه سیر حتما 2 بار چرخ میکنیم. گوشت قرمز رو برش های نازک زده و بعد همه مواد رو در ظرفی ریخته و خوب بهم میزنیم تا یه بافت چسبنده ای پیدا کنه . بعد داخل چند تا لیوان رو با بُرس چرب میکنیم و از این مواد داخلش میریزیم . خوب فشار میدیم تا منسجم بشه و روی لیوان ها رو ورق آلومینیوم میذاریم و لیوان ها رو داخل قابلمه آب جوش قرار میدیم و دَرِ قابلمه رو میبندیم و با حرارت ملایم به مدت 1 ساعت و نیم میذاریم تا ژامبون ها بپزه و بعد براحتی از لیوان خارج میشه و برش بزنید و استفاده کنید
نکته. آب درون قابلمه تا وسط لیوانا باشه تا موقع قُل زدن ، آب داخل ژامبونا نره ،
بلانچ کردن قارچ:
قارچ ها رو خرد کنید و روش آب جوش بریزید و بعد از 2، 3 دقیقه اونارو داخل آب یخ بریزید و بعد از مدتی آب کش کنید