نماد سایت دریای شرق

مربا به : طرز تهیه مربای به خوشمزه و خونگی و آسون + نکات

مربا به

آب را توی قابلمه مناسبی ریخته (مسی باشه بهتره) و روی حرارت گذاشتم تا جوش بیاد . به رو که از قبل شسته و خرد کردم رو توی قابلمه ریختم . من پوست بِه رو نمیگیرم ..

آموزش و طرز تهیه مربا به خوشمزه و آسون خونگی :

مواد مورد نیاز:

آموزش و طرز تهیه مربا ی به :

آب را توی قابلمه مناسبی ریخته (مسی باشه بهتره) و روی حرارت گذاشتم تا جوش بیاد . به رو که از قبل شسته و خرد کردم رو توی قابلمه ریختم . من پوست بِه رو نمیگیرم .. این سلیقه ایه .. به نظرم با پوست عطر و طعم بهتری داره. یکی دو جوش که خورد شکر رو اضافه کردم . حرارت رو زیاد کردم تا مربا چند جوش بخوره . کف روی مربا را جمع کردم. با اینکار هم رنگ مربای به شفاف میشه و هم کپک نمیزنه .


بعد از جمع کردن کف مربا شعله گاز رو کم کردم تا بِه ها پخته بشن . برای اینکه مربای خوشرنگی داشته باشید حتما از دم کنی استفاده کنید .
اواخر پخت یک قاشق آبلیموی تازه اضافه کردم .. برای خوش عطر شدن مربای به میتونید از چوبهای دارچین یا دانه های نکوبیده هل استفاده کنید . 
برای اطمینان از قوام مربای به چند قطره از شربت را داخل بشقاب ریختم و صبر کردم تا خنک بشه . با انگشت وسط شربت کشیدم . اگه دوتیکه شربت بهم رسیدن، یعنی آبکیه و قوام پیدا نکرده. اما اگر وسط شربت شکاف افتاد و حالت کشدار بود شربت قوام کافی داره . پخت مربا با حرارت ملایم حدود 4 ساعت زمان میبره.

خروج از نسخه موبایل