نماد سایت دریای شرق

دلمه برگ مو – طرز تهیه غذای سنتی و خوشمزه خونگی + نکات

دلمه برگ مو

اول یک عدد پیاز متوسط رو نگینی خورد میکنیم و تفت میدیم، وقتی رنگش طلایی شد گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه میکنیم و فلفل و نمک و زرد چوبه میزنیم.

دستور پخت و طرز تهیه دلمه برگ مو خونگی و خوشمزه :

مواد مورد نیاز:

آموزش و طرز تهیه غذای خوشمزه و سنتی دلمه برگ مو :

اول یک عدد پیاز متوسط رو نگینی خورد میکنیم و تفت میدیم، وقتی رنگش طلایی شد گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه میکنیم و فلفل و نمک و زرد چوبه میزنیم. وقتی گوشت کامل تفت داده شد، مرزه و ترخون خورد شده رو با یک قاشق رب بهش اضافه میکنیم. بعد از پنج دقیقه لپه پخته شده و برنج نیم پز (آبکش شده) رو اضافه کرده و مخلوط میکنیم. موادمون رو داخل برگ مو میپیچیم و داخل قابلمه میچینیم. 
برای چاشنی دلمه هم به اندازه یک لیوان آب ومقداری شکر و آب نارنج رو با هم مخلوط میکنیم و روی دلمه ها میریزیم و در قابلمه رو میذاریم و دم کنی میزاریم تا با حرارت ملایم دلمه ها آماده بشه. 


نکته:
1. حتما کف قابلمه رو با برگ مو بپوشانید تا دلمه ها نسوزد
2. چاشنی دلمه رو بنا به ذائقه تون شیرین یا ترش یا ملس درست کنید.
3. برای اینکه برگ موها هنگام پیچیدن انعطاف بهتری داشته باشه، اول برگ ها رو به مدت پنج دقیقه داخل آب جوش بزارید و آبکش کنید تا آبش کامل گرفته بشه. 

خروج از نسخه موبایل