نماد سایت دریای شرق

خورش فسنجان – طرز تهیه غذای سنتی و خوشمزه خونگی + نکات

خورش فسنجان

اول پیاز داغ کردم و مرغ ها رو داخلش تفت دادم و نمک و فلفل زدم و مقداری آب ریختم تا نیم پز بشه. داخل قابلمه ای به اندازه یک لیوان گردوی آسیاب شده (مخصوص دو نفر) ریختم و

آموزش و طرز تهیه خورش فسنجان خوشمزه و خونگی:

مواد مورد نیاز:

دستور پخت و طرز تهیه خورش فسنجان :

اول پیاز داغ کردم و مرغ ها رو داخلش تفت دادم و نمک و فلفل زدم و مقداری آب ریختم تا نیم پز بشه. داخل قابلمه ای به اندازه یک لیوان گردوی آسیاب شده (مخصوص دو نفر) ریختم و به اندازه دو لیوان آب ریختم و گذاشتم روی حرارت، وقتی به قل زدن رسید یک لیوان آب سرد یا یک قالب یخ ریختم تا بهش شوک وارد بشه و روغن پس بده. بعد مرغ ها رو بهش اضافه کردم و یک قاشق رب انار ترش و یک قاشق رب انار شیرین بهش اضافه کردم و گذاشتم تا کامل جا بیفته.

خروج از نسخه موبایل