نماد سایت دریای شرق

ته چین مرغ : طرز تهیه غذای سنتی و خوشمزه و آسون خونگی + نکات

ته چین مرغ

( توجه داشته باشين كه پلو رو زودتر از حالت عادي آبكش كنين كه وقتي تهچين آماده شد شفته و نرم نباشه ) ٢ پيمانه ماست چكيده ترش داريم بهمراه دو عدد تخم مرغ كامل

دستور پخت و طرز تهیه ته چین مرغ غذای خوشمزه و خونگی آسون :

آموزش و طرز تهیه ته چین مرغ :

براي سه پيمانه پلو ي پخته و آبكش شده
( توجه داشته باشين كه پلو رو زودتر از حالت عادي آبكش كنين كه وقتي تهچين آماده شد شفته و نرم نباشه )
٢ پيمانه ماست چكيده ترش داريم بهمراه دو عدد تخم مرغ كامل


ابتدا تخم مرغ ها را خووووب به همراه زعفران غليظ آبزده و چند قطره گلاب و كمي نمك مي زنيم ، اضافه كردن زعفران و گلاب در اين مرحله باعث ميشه بوي نا مطبوع تخم مرغ از بين بره، بعد ماست را اضافه مي كنيم و در حدي كه با هم فقط تركيب بشن هم مي زنيم و در آخر برنج را بهمراه دو قاشق سر پر روغن مایع به مخلوط اضافه مي كنيم ، كف قابلمه تفلون روغن مي ريزيم و دور تا دورش روغن را حركت مي ديم كه همه جاي ظرف چرب بشه مي گذاريم روي گاز تا كمي گرم بشه

بعد نصفی از تركيب مون را بهش اضافه مي كنيم و بعد مرغ های ریش شده رو وسط میریزیم و بعد بقیه مخلوط رو روی مرغ ها میریزیم و صاف میکنیم و روي حرارت همراه با شعله پخش كن مي گذاريم و حداقل يك ساعت و نيم الي دو ساعت با حرارت ملايم زمان مي دهيم تا تهچين خوشرنگ و برشته بشه ، مي تونين اين مواد را داخل ظرف پيركس و يا قالب كه چرب شدن هم بريزيم و روش فويل بكشيم و در طبقه وسط فر به مدت يك ساعت و نيم با حرارت ١٦٠ درجه هم قرار بديم .

خروج از نسخه موبایل