نماد سایت دریای شرق

ژله هندوانه – طرز تهیه و دستور پخت ژله هندوونه مناسب یلدا + نکات کلیدی

ژله هندوانه

در سه ظرف مجزا ، داخل هر کدوم 1 لیوان آب میریزیم و ژله ها رو جدا جدا داخل ظرف ها می ریزیم و هم میزنیم و روی بخار آب (بنماری) قرار میدیم تا پودر ژله کاملا حل بشه

طرز تهیه ژله هندوانه ایده یلدایی :

طرز تهیه ژله هندوانه :

1ـ 3 رنگ ژله لازم داریم ژله با رنگ قرمز (هر طعمی که دوست دارید من از ژله انار استفاده کردم) ژله آلوورا و ژله لیمویی که سبز رنگه
2ـشیر یا بستنی وانیلی نصف لیوان آب شده


طرز تهیه
در سه ظرف مجزا ، داخل هر کدوم 1 لیوان آب میریزیم و ژله ها رو جدا جدا داخل ظرف ها می ریزیم و هم میزنیم و روی بخار آب (بنماری) قرار میدیم تا پودر ژله کاملا حل بشه
و میزاریم کنار تا خنک بشه
داخل ژله آلوورا که بیرنگ هست نصف لیوان بستنی آب شده میریزیم خوب هم میزنیم تا یکدست بشه و رنگ ژله سفید بشه (حتما ژله باید خنک باشه )


داخل قالب ژله رو کمی چرب میکنیم . کمی از ژله قرمز میریزیم. داخل یخچال می گذاریم تا نیم بند بشه (زیاد نباید سفت بشه) بعد از یخچال در میاریم مقداری شکلات چیپسی بصورت پراکنده روی ژله میریزیم دوباره ژله قرمز می ریزیم و توی یخچال میذاریم تا ببنده .(این کار رو 2 الی 3 بار تکرار کنید تا ژله قرمز تموم بشه. ) ولی من به جای شکلات چیپسی انار داخل ژله قرمز ریختم شما هرجور که دوست دارید درست کنید.
بعد از ژله سفید با ضخامت متوسط روی ژله قرمز بریزید. داخل یخچال بزارید. بعداز نیم بند شدن از ژله سبز رنگ با ضخامت کمتر استفاده کنید و به مدت چند ساعت توی یخچال بمونه تا خوب سفت بشه. بعد داخل ظرف مورد نظر برگردونید.


نکته
ظرفی که داخلش میخواید ژله رو بر گردونید کمی خیس کنید تا اگه ژله داخل ظرف کج شد براحتی بتونید اونو به وسط ظرف هدایت کنید

خروج از نسخه موبایل