نماد سایت دریای شرق

خورش گل کلم – طرز تهیه خورشت سنتی خونگی و آسون + نکات کلیدی

خورش گل کلم

گل کلم ها رو خرد کرده ،داخل تابه به همراه روغن میریزیم تا سرخ بشه با حرارت ملایم تفت میدیم چون گل کلم زود میسوزه و کمی زرد چوبه میزنیم

آموزش و طرز تهیه خورش گل کلم خوشمزه و سنتی :

مواد مورد نیاز:

دستور پخت و طرز تهیه خورش گل کلم :

گل کلم ها رو خرد کرده ،داخل تابه به همراه روغن میریزیم تا سرخ بشه

با حرارت ملایم تفت میدیم چون گل کلم زود میسوزه و کمی زرد چوبه میزنیم

همینکه حالت سرخ شده بخودش گرفت کافیه از تابه خارج میکنیم

1 عدد پیاز بزرگ رو خرد کرده داخل همون تابه میریزیم تا نیمه سرخ بشه

به پیازها زرد چوبه میزنیم و گوشت ( یا مرغ یا گوشت چرخکرده یا گوشت قلقلی یا سویا بسته به ذائقه تون ) رو اضافه میکنیم و به تفت دادن ادامه میدیم

گوشت که سرخ شد 2 قاشق رب و ادویه (فلفل ، دارچین ، پودر سیر و….) رو اضافه کرده هم میزنیم تا بوی ادویه بلند بشه

3 لیوان آب میریزیم تا جوش بیاد و بعد حرارت رو ملایم میکنیم و زمان میدیم تا گوشت بپزه

گوشت که پخت ، گل کلم های سرخ شده رو اضافه میکنیم و نمک خورش رو تست میکنیم و برای چاشنی آبلیمو یا آبغوره یا آب نارنج میریزیم و خورش رو از روی حرارت برمیداریم
نکته اگه خورش زیاد بجوشه گل کلم ها لِه میشه

خروج از نسخه موبایل