نماد سایت دریای شرق

قورمه سبزی – طرز تهیه خورش خوشمزه و سنتی ایرانی + نکات

قورمه سبزی

یک پیاز بزرگ رو خلالی میکنیم و تفت میدیم، هنگام طلایی شدن پیاز داغ ، زردچوبه و ادویه را اضافه کرده و گوشت رو به پیاز اضافه میکنیم و تفت میدیم تا رنگ گوشت عوض بشه،

اموزش و دستور پخت خورشت قورمه سبزی سنتی و خوشمزه :

دستور پخت و طرز تهیه خورش قورمه سبزی:

یک پیاز بزرگ رو خلالی میکنیم و تفت میدیم، هنگام طلایی شدن پیاز داغ ، زردچوبه و ادویه را اضافه کرده و گوشت رو به پیاز اضافه میکنیم و تفت میدیم تا رنگ گوشت عوض بشه، بعد لوبیا و سبزی سرخ شده رو اضافه کرده و چند دقیقه مواد رو هم می زنیم تا کامل مخلوط بشه. بعد آب ولرم به میزان لازم اضافه میکنیم و زیر شعله رو زیاد میکنیم تا خورش جوش بیاد. وگاهی داخل برخی غذاها نیاز داریم ادویه های خاص اضافه کنیم مثلا هنگام تهیه خورشت از شنبلیله خشک هم استفاده می کنیم . حتی اگه از شنبلیله تازه استفاده کرده باشین ، اضافه کردن شنبلیله خشک ، عطر خوبی به خورش میده. بعد شعله رو کم کنید تا خورش جا بیفته. حدودا 3 تا 4 ساعت طول می شه

نکته:


بهتره که از تره و اسفناج ( یا برگ چغندر ) بیشتری در ترکیب سبزی قورمه استفاده کنید تا سبزی لعاب بیشتری داشته باشد و زیباتر شود . 
رمز و راز خورش های جا افتاده و خوشمزه
اسفناج به جهت رنگ سبز و لعاب دادن به خورش قورمه سبزی لازمه . ولی مزه اصلی رو تره و جعفری و گشنیز به خورش قورمه سبزی میده و بدون هرکدوم از اینا خورش مزه ای رو کم داره . پس حتما از سبزی ها کامل و فراوون بریزید . البته در فصولی که اسفناج در دسترس نباشه معمولا از برگ چغندر استفاده میشه .


لیموعمانی ( لیمو امانی ) جز لاینفک خورش قورمه است که دونوع روشن و تیره داره . برای قورمه سبزی بهتره از نوع تیره تر استفاده بشه . بهتره که یا درسته بمونه و با چنگال سوراخ هایی روش تعبیه بشه تا مزه اش داخل خورش بشه . یا اگه خرد میشه حتما دانه های اون رو بیرون بیارید تا خورش رو تلخ نکنه

حبوبات حتما قبلش خوب خیس بخورن و خوب بپزه. برای خورش قورمه سبزی برخی لوبیا قرمز و برخی از لوبیا چیتی استفاده میکنند . ضمنا یادتون نره هیچوقت به حبوبات تا اتنهای پخت نمک نمی زنیم چون دیر می پزن

خروج از نسخه موبایل