نماد سایت دریای شرق

باقالی پلو با ماهیچه – طرز تهیه غذای سنتی و خوشمزه خونگی + نکات

باقالی پلو با ماهیچه

یک پیاز بزرگ رو خلالی خورد میکنیم و کف قابلمه میچینیم و ماهیچه گوسفند رو روی پیاز ها میچینیم و بهش دو حبه سیر و چوب دارچین فلفل و زردچوبه اضافه میکنیم و یک لیوان آب میریزیم و

آموزش و دستور پخت باقالی پلو با ماهیچه غذای خونگی و خوشمزه و آسون :

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه :

ماهیچه :

یک پیاز بزرگ رو خلالی خورد میکنیم و کف قابلمه میچینیم و ماهیچه گوسفند رو روی پیاز ها میچینیم و بهش دو حبه سیر و چوب دارچین فلفل و زردچوبه اضافه میکنیم و یک لیوان آب میریزیم و با شعله کم به مدت سه ساعت میذاریم تا بپزه وقتی که گوشت پخت بهش نمک و زعفرون میزنیم (من اصلا به ماهیچه رب نمی زنم ولی اگه دوست داشتید میتونید اضافه کنید)

باقالی پلو :

باقالی رو میپزیم . به همراه شوید تازه خرد شده به برنج شسته و نمک زده و خیس خورده اضافه میکنیم . روغن میزنیم و میذاریم بصورت کته بپزه.
اگه باقالی پلوِ آبکش دوست دارید برنج رو میشوریم و با آب و نمک خیس میکنیم بعد برنج رو آبشو خالی میکنیم و در قابلمه آب در حال جوش میریزیم چند قُل که زد و برنج نیم پز شد در آبکش خالی میکنیم


تهِ قابلمه مورد نظر رو روغن میریزیم و ته دیگ دلخواه مونو میچینیم (سیب زمینی ، نون ، برگ کاهو و…) و برنج و شوید خرد شده و باقالی و پودر دارچین رو لایه به لایه میریزیم و روی حرارت میذاریم وقتی که بخار برنج در اومد حرارت رو کم میکنیم و روی برنج کمی شوید خشک و کمی روغن میدیم و دمکنی میذاریم تا دَم بکشه ، و بعد با ماهیچه پخته شده سرو میکنیم
نوووش جون

خروج از نسخه موبایل