نماد سایت دریای شرق

لوبیا پلو با گوشت : طرز تهیه و دستور پخت غذای سنتی و خوشمزه خونگی

لوبیا پلو با گوشت

پیاز را خرد کنید و تفت بدهید. فلفل و زردچوبه و زیره و دارچین را به پیاز بزنید . بعد گوشت چرخ کرده یا گوشت ریز خرد شده پخته شده را به پیاز داغ بیفزایید. تفت بدهید تا رنگ آن عوض شود.

دستور پخت و طرز تهیه غذای سنتی ایرانی لوبیا پلو با گوشت :

آموزش و طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت:

لوبیا سبز را هر اندازه ای که دوست دارید (ریزودرشتی لوبیا سلیقه ایی است) خرد کنید.

پیاز را خرد کنید و تفت بدهید. فلفل و زردچوبه و زیره و دارچین را به پیاز بزنید . بعد گوشت چرخ کرده یا گوشت ریز خرد شده پخته شده را به پیاز داغ بیفزایید. تفت بدهید تا رنگ آن عوض شود. بعد لوبیا رو اضافه کنید و تفت بدید . حالا رب گوجه فرنگی رو اضافه کنید . به تفت دادن ادامه بدهید تا رب خوش رنگ بشه , در آخر زعفرون آب زده اضافه کنید.
اگه برنج رو کته میکنید وقتی آب برنج داره خشک میشه مواد لوبیا پلو رو بهش اضافه کنید و مخلوط کنید . وقتی آبش کامل کشیده شد برنج و دم بزارید.

و اگه برنج و آبکش میکنید لایه لایه برنج و مواد رو بریزید و آخرین لایه هم باید برنج باشه.
لایه‌ها را نازک بگیرید تا خوب برنج و مواد از هم طعم بگیرند، کمی آب روغن اضافه کنید و چند تا سوراخ با ته قاشق به برنج بزنید که تا نزدیک ته قابلمه برود. این کار برای خارج شدن بخار موقع دم کشیدن، لازم است. بگذارید برنج دم بکشد.

خروج از نسخه موبایل