نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه مربای انجیر به روش آسان و خوشمزه و حرفه ای در خانه

طرز تهیه مربای انجیر

ابتدا شکر و آب رو روی حرارت میزاریم تا بجوشه. من در همین مرحله دانه های هل رو ریختم تا عطر هل تو شیره آزاد بشه.

آموزش و طرز تهیه مربای انجیر خوشمزه و خونگی :

مواد مورد نیاز:

طرز تهیه مربای انجیر آسان :

ابتدا شکر و آب رو روی حرارت میزاریم تا بجوشه. من در همین مرحله دانه های هل رو ریختم تا عطر هل تو شیره آزاد بشه.
چهار پنج جوش که زد انجیر های شسته شده رو که کمی دم شون رو هم کوتاه کردیم رو داخل شیره میریزیم.
حرارت رو کمی بیشتر بزارین تا مربا تون بجوشه و کف کنه و این کف رو حتماً جمع کنین تا مربا تون شفاف تر بشه و کپک هم نزنه.
بعد حرارت رو کم کرده و اجازه بدین نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه تو شیره پخته بشه و قوام بیاد.
در آخر پخت زعفران دم کرده رو ریخته و بعد از پنج دقیقه خاموش کنین.


اگه انجیر هاتون خوب پخته بشه مربا تون کپک نمیزنه.
من آبلیمو یا جوهر لیمو استفاده نکردم ولی اگه می ترسین مربا تون شکرک بزنه میتونین استفاده کنین.
دانه های هل رو در انتهای پخت از داخل مربا برداشتم.
اجازه بدین مربا تون بعد از پخت یه نصفه روز تو دمای محیط بمونه و خنک بشه. بعد تو شیشه های خشک ریخته و درش رو بسته و تو جای خشک و خنک ازش نگهداری کنین

خروج از نسخه موبایل