نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه آبگوشت سنتی و خوشمزه + نکات کلیدی

طرز تهیه آبگوشت

زیره مقداری ، نفخ آبگوشت رو میگیره فلفل و زرد چوبه و ليمو عماني درسته گوشت گوسفند مخصوص آبگوشت و كمي دنبه من یه مشت گندم پوست گرفته هم میریزم ، آبگوشت لعاب دار میشه

دستور پخت و طرز تهیه آبگوشت سنتی و خوشمزه خونگی:

آموزش و طرز تهیه آبگوشت :

1 عدد پياز بزرگ رو چهار قاچ كنيد
نصف لیوان نخود و نصف لیوان لوبيا سفيد از ٥،٦ ساعت قبل خيسانده و آبش رو مدام عوض كنيد
سيب زميني ۳ عدد
گوجه درسته ۲ عدد
سیر چند حبه
رب گوجه ۲ قاشق
زیره مقداری ، نفخ آبگوشت رو میگیره
فلفل و زرد چوبه و ليمو عماني درسته
گوشت گوسفند مخصوص آبگوشت و كمي دنبه
من یه مشت گندم پوست گرفته هم میریزم ، آبگوشت لعاب دار میشه
همه رو بريزيد داخل قابلمه
اب هم بريزيد و بزاريد با حرارت ملايم تا كاملا پخته بشه (مثلا از شب تا صبح)

وقتي پخت ، دنبه رو در بياريد و بكوبيد و دوباره بريزيد داخل ظرف ،
نمك بزنيد و بعدش نووووش جون کنید

خروج از نسخه موبایل