نماد سایت دریای شرق

خورشت بادمجان : طرز تهیه غذای سنتی و خوشمزه خونگی + نکات

خورشت بادمجان

1 عدد پیاز رو خرد کرده با مقداری روغن تفت میدیم و زردچوبه میزنیم ،گوشت یا مرغ رو اضافه میکنیم و تفت میدیم تا رنگش عوض بشه بعد رب و نمک و فلفل و هر ادویه ایی که دوست داشتین بزنین و ...

دستور پخت و طرز تهیه خورشت بادمجان سنتی و خوشمزه :

مواد مورد نیاز:

آموزش و طرز تهیه خورشت بادمجان غذای خوشمزه و آسون خونگی:

1 عدد پیاز رو خرد کرده با مقداری روغن تفت میدیم و زردچوبه میزنیم ،گوشت یا مرغ رو اضافه میکنیم و تفت میدیم تا رنگش عوض بشه بعد رب و نمک و فلفل و هر ادویه ایی که دوست داشتین بزنین و 3 لیوان آب میریزیم تا بپزد ،و میریم سراغ بادمجون ، اونا رو پوست میکنیم و سرخ میکنیم و بعد از اینکه گوشت یا مرغ پخت ، به اونا اضافه میکنیم و برای چاشنی میتونید از غوره یا آبلیمو استفاده کنید و بعد از اینکه خورش جا افتاد به همراه برنج سرو میکنید

خروج از نسخه موبایل