نماد سایت دریای شرق

کیک سیب دارچین : طرز تهیه و دستور پخت کیک خوشمزه و آسون خونگی

کیک سیب دارچین

مرحله بعد کره و روغن مایع و شکر رو در ظرفی ریختم و با همزن برقی زدم تا کِرِم رنگ و کشدار بشه بعد تخم مرغ هارو یکی یکی اضافه کردم و با همزن زدم در آخر وانیل رو اضافه کردم

دستور پخت و طرز تهیه کیک سیب دارچین خونگی و خوشمزه :

مواد مورد نیاز:

آموزش و طرز تهیه کیک سیب دارچین مثل بیرون :


اول 2 تا سیب رو نگینی خرد کردم بهش 1 قاشق دارچین و 1 قاشق شکر زدم و گذاشتم کنار
مرحله بعد کره و روغن مایع و شکر رو در ظرفی ریختم و با همزن برقی زدم تا کِرِم رنگ و کشدار بشه بعد تخم مرغ هارو یکی یکی اضافه کردم و با همزن زدم در آخر وانیل رو اضافه کردم و بعد ماست رو ریختم و مواد رو مخلوط کردم
در ظرف دیگه آرد و بیکینگ پودر و جوش شیرین رومخلوط کرده، 3 بار الک کردم و کم کم به مواد کیک اضافه کرده و در حد مخلوط کردن هم زدم


داخل قالب کمربندی 20 سانتی ، کاغذ روغنی گذاشتم و با روغن کف و دیواره های قالب رو چرب کردم و نصف مایع کیک رو داخل قالب ریختم و سیب و شکر و دارچین رو وسط مایع کیک ریختم و دوباره مایع کیک رو روی مواد ریختم
1 عدد سیب قرمز رو از وسط نصف کردم و سیب ها رو اسلایس کرده (نه خیلی باریک و نه خیلی ضخیم ) به آبلیمو آغشته کردم و از دور قالب سیب ها رو چیدم طوری که سیب ها بهم تکیه داشته باشن تا به وسط قالب رسیدم


فر رو از قبل با درجه حرارت 170 درجه سانتیگراد روشن کردم تا داغ بشه ، و قالب کیک رو داخل فر در طبقه وسط گذاشتم به مدت 50 دقیقه تا بپزه ، کیک رو که از فر خارج کردم گذاشتم تا کاملا سرد بشه بعد از قالب در آوردم تا کیک خرد نشه ،کیک رو در ظرف مورد نظر گذاشتم و با پودر قند و خلال پسته و پودر دارچین تزیین کردم
نکته: تمام موادتون باید به دمای محیط آشپز خونه برسه
استفاده جوش شیرین در کیک های میوه ای الزامیست

خروج از نسخه موبایل