نماد سایت دریای شرق

مربای توت فرنگی : طرز تهیه به روش آسان و حرفه ای در خانه مثل بیرون

مربای توت فرنگی

توت فرنگی شسته و پاک شده رو توی قابلمه می ریزیم و لایه لایه شکر می پاشیم و در قابلمه رو میذاریم و به مدت ۲۴ ساعت داخل یخچال قرار میدهیم تا توت فرنگی ها آب بیاندازند ولی چنانچه توت‌فرنگی‌های شما آب ننداخته بود نصف لیوان آب ولرم اضافه کنید.

آموزش و طرز تهیه مربای توت فرنگی خونگی و خوشمزه :

مواد مورد نیاز:

طرز تهیه مربای توت فرنگی در خانه :

توت فرنگی شسته و پاک شده رو توی قابلمه می ریزیم و لایه لایه شکر می پاشیم و در قابلمه رو میذاریم و به مدت ۲۴ ساعت داخل یخچال قرار میدهیم تا توت فرنگی ها آب بیاندازند ولی چنانچه توت‌فرنگی‌های شما آب ننداخته بود نصف لیوان آب ولرم اضافه کنید.
قابلمه را روی حرارت بالا قرار میدیم چون اگه حرارت پایین باشه تا بخواد قوام بیاد توت فرنگی ها له میشن.


حتماً برای پخت مربای توت فرنگی از قابلمه بزرگ استفاده کنید چون که مربا اوایل پخت مدام سر میره پس با یه ملاقه باید بالا سر قابلمه باشیم و گاهی هم بزنیم و کف مربا را کاملاً بگیریم هر چقدر که کف مربا رو بیشتر بگیرید مربا تون شفاف تر و خوش رنگ تر میشه.


قوام آمدن مربا بیشتر از نیم ساعت طول نمیکشه مدام شیره رو بین دو انگشت چک کنید وقتی دیدید قوام آمده حرارت رو خاموش کنید. مربای تون فرنگی معمولاً شکرک نمیزنه اما اگه خوب قوام نیاد زود کپک میزنه یا ترش میشه. حتی اگه مربای شما خوب قوام اومده باشه باز هم شما باید مربا را داخل فریزر نگهداری کنید چون بعد از یه مدت ترش میشه من حتی شربت توت فرنگی را هم داخل فریزر نگهداری می کنم اگه مربای شما داخل فریزر یخ زد بدونید خوب قوام نیومده و لعاب داخلش هست که یخ میزنه اگه خوب قوام بیاد داخل فریزر فقط غلیظ تر میشه.


نکته بعدی هم این که برای پخت مربا حتماً از توت فرنگی محلی استفاده کنید نه از توت فرنگی‌های گلخانه‌ای و از توت فرنگی های خیلی بزرگ و خیلی ریز استفاده نکنید و از اندازه های متوسط استفاده کنید.

خروج از نسخه موبایل