نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه دیپ شوید به روش آسان و حرفه ای در خانه مثل بیرون

دیپ یک نوع سس و چاشنی است که معمولا با غذاهایی مثل چیپس ذرت، نان پیتا، نان ترتیلا، کراکرها، برش‌‌هایی از سبزیجات خام، میوه ها، بعضی از غذاهای دریایی، قطعات مکعبی از گوشت و پنیر، چیپس سیب زمینی، فلافل و گاهی حتی بعضی از ساندویچ‌ها برای خوشمزه تر شدن به همراه دیپ سرو می‌شوند

آموزش و طرز تهیه دیپ شوید در خانه :

دیپ‌ها یا دیپینگ سس‌ها زیر مجموعه‌ای از خانواده سس‌ها هستند و برای دادن طعم بهتر به غذا‌ها استفاده می‌شوند.

دیپ یک نوع سس و چاشنی است که معمولا با غذاهایی مثل چیپس ذرت، نان پیتا، نان ترتیلا، کراکرها، برش‌‌هایی از سبزیجات خام، میوه ها، بعضی از غذاهای دریایی، قطعات مکعبی از گوشت و پنیر، چیپس سیب زمینی، فلافل و گاهی حتی بعضی از ساندویچ‌ها برای خوشمزه تر شدن به همراه دیپ سرو می‌شوند.کی از اصلی‌ترین تفاوت‌های سس و دیپ‌ در این است که ما معمولا سس را روی غذا می‌ریزیم اما برای استفاده دیپ باید غذا یا خوراکی اصلی را داخل آن غوطه‌ور کنیم.

دیپ‌ها در کنار فینگر‌فود‌، اسنک‌، و میانوعده نیز سرو می‌شوند.

مواد لازم:

طرز تهیه دیپ شوید آسان:

همه مواد را داخل یک کاسه با یکدیگر مخلوط کرده هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند. بعد حداقل برای 30 دقیقه در یخچال قرار دهید (بهتر است از یک روز قبل آماده شود، تا کاملا مزه ها با یکدیگر آمیخته شوند)
این دیپ را می توانید به همراه سبزیجاتی (مثل هویچ، بروکلی، گل کلم، فلفل ها، گوجه فرنگی و .. )، بیسکوئیت کراکر یا چیپس سیب‌زمینی سرو کنید.

خروج از نسخه موبایل